Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нема плашење бе, видовме дека на 1 утакмица и Реал ги победи, им ебам глумците шугави, сега и Флечер ќе игра да им мавне по 2-3 заушки.Вервувам во овие момци и во Ферги, ќе славиме на 28, а и во недела !

Сосема е Христов во право нема никакво плашење,па не се тие толку јаки како што ги викат другите,а за 28 ке го јадат од нас!!!!!:helou:

Честито финале дечки,одиме сега по ПЛ ,против Челзи:helou:

Абе кој не сака :) Сите шо ми се другари, а навиваат за други екипи истово ми го велат :)

Не сакам да ги тепате од што ве сакам многу .. Оти зашто заслужено дојдовте во финале без никаква помош, а тоа секад сум го ценел, секад сум ценел фер плеј.

ШОКAНТНО:

Rumour has it, Osama Bin Laden was killed by a wayward Darron Gibson long range shot in training.

Hearing that Owen Hargreaves will play 45mins for the #mufc reserves tonight, hope is true. :vozbud:

Даааааааааај боже.

ШОКAНТНО:

After releasing the quote: "A Paul Scholes pass can find Osama Bin Laden" now we all know how Osama Bin Laden was found.

Rumour has it, Osama Bin Laden was killed by a wayward Darron Gibson long range shot in training.

After releasing the quote: "A Paul Scholes pass can find Osama Bin Laden" now we all know how all the things have been done there in Pakistan.

Liverpool v Manchester United Reserves tonight 7pm KO, Joe Cole & David Ngog feature for #LFC, Hargreaves does not for #MUFC despite rumours

Devlin, Vermijl, Brady, R Brown, Wootton, Gill, Norwood, Petrucci, King, James, Obertan, Ajose, Amos, Ekangamene, Lawrence, Blackett.

--- надополнето ---

Ги нема Равел Морисон и Бебе во составот, изгледа Бебе го чува за недела со Челзи :P

Wayne Rooney missed the first 15 minutes of training with Manchester United at Carrington this morning.

Еве го составот на Барса за 28-ми.
222147_10150151326488981_639148980_6610001_2331246_n.jpg

Честито финале на сите фанови на Манчестер Јунајтед и само така да ни се множат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom