Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Times claim MUFC in "advanced negotiations" for David De Gea, while "first informal moves made" for Jack Rodwell & Alexis Sanchez.

United have never lost a CL game at OT by more than a single goal in all of the 85 such matches. Home sweet home

Mas que un club. TEATRO! :)

Ама незнаат оти идат кај легенди шо живеат у театар. Театар на соништа. Не таков театар как нивнио, ама легенди, кучина! :)

Не дека и Реал играа наивно, против таква Барса така треба, ама тие па, педерчина, на чело со џуџето, па после Роналдо бил плачко. :) Тие ситуации ме терат да мислам дека накај Вембли ќе се залетаме как уреле, дека ништо неможе да не сопре да га напишаме таа историја. Цел свет не, ама Јунајтед е у инвазија! Само вечер да си га завршеме работта. GLORY! :)

Сер Алекс повикува од навивачите вечерва овации за Раул. И после не поштувал противници :)

П.С. Чичарито играч за месец април на Манчестер Јунајтед, честитки.

--- надополнето ---

ON THIS DAY: In 1991, Ryan Giggs scored his 1st goal for Manchester United in a 1-0 over ManCity. 20 years ago!

_51479884_ryangiggs3.jpg

:cuc:

Леле колку сакам да ги тепате Барселона у финале еј ..

Big rumours tonight that Adel Taarabt has agreed a £3m plus clauses deal with MUFC.

Само да си кажам дека ова е ѕвер играч кој игра со душа, налик Рој Кин и го сакав во Јунајтед. За тие пари ко џабе доаѓа, зошто да не. :)

Нека дое ако е за толку но дека игра со срце и дека е налик Рој Кин нема везе. Не за џабе го пушти Рендап да иде. Сакаше да игра прв тим во Тотенхем пред Бејл и Ленон. Кога игра 100% игра одлично но КПР и Манчестер Јунајтед не е исто.

Абе кој не сака :) Сите шо ми се другари, а навиваат за други екипи истово ми го велат :)

Дали овие имаат од форумскава болест "КОМПЛЕКС" кон Барса штом толку се крстат на Ман Утд?

Times claim MUFC in "advanced negotiations" for David De Gea, while "first informal moves made" for Jack Rodwell & Alexis Sanchez.

United have never lost a CL game at OT by more than a single goal in all of the 85 such matches. Home sweet home
Ако дојдат овие 3-ца следната година има да газеме се пред себе не дека имаме слаб состав сега , но кога би дошле овие би имале стварно екстра тим за вечер очекувам рутинска победа па да одиме на Вембли :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom