Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тие ситуации ме терат да мислам дека накај Вембли ќе се залетаме как уреле, дека ништо неможе да не сопре да га напишаме таа историја. Цел свет не, ама Јунајтед е у инвазија! Само вечер да си га завршеме работта. GLORY! 

Леле колку сакам да ги тепате Барселона у финале еј ..
Сите шо ми се другари, а навиваат за други екипи истово ми го велат 
Big rumours tonight that Adel Taarabt has agreed a £3m plus clauses deal with MUFC.
Само да си кажам дека ова е ѕвер играч кој игра со душа, налик Рој Кин и го сакав во Јунајтед. За тие пари ко џабе доаѓа, зошто да не.![]()
Абе кој не сакаСите шо ми се другари, а навиваат за други екипи истово ми го велат
![]()
Ако дојдат овие 3-ца следната година има да газеме се пред себе не дека имаме слаб состав сега , но кога би дошле овие би имале стварно екстра тим за вечер очекувам рутинска победа па да одиме на ВемблиTimes claim MUFC in "advanced negotiations" for David De Gea, while "first informal moves made" for Jack Rodwell & Alexis Sanchez.
United have never lost a CL game at OT by more than a single goal in all of the 85 such matches. Home sweet home