Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Утре во Бренд ќе се иде така?

Топ си е Нани сезонава сакам да ја закити со наградата од ПЛ за најдобар млад и со титулите ако ги освоиме. Една од главните алки во нашиот тим годинава.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Новата реклама на Master Card YES на Парва инвестиционна банка со Димитар Бербатов.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"Fletch is back in training, although he's not doing a lot. He's put weight back on, which is good, but he's still a couple of weeks away." - Аман нека се врати више.

On Hargreaves - "I don't see him playing again this season. He's got this shoulder injury which has put his season to an end. He's carried bad luck all the time he's been here. His contract is up at the end of the season - we have to make a decision."

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
после САФ Мурињо е најдобар

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
luisnani Nani
I am sexy
20 minutes ago

luisnani Nani
When you fall asleep and leave your phone on the table around the team it is dangerous because the boys write crazy things on your twitter!
8 minutes ago

rioferdy5 Rio Ferdinand
RT @luisnani: I am sexy »» you snooze u loose nani !! 1 of the lads took his phone while asleep + tweeted that....hahaha
4 minutes ago

хахахха ненормални се еј

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
од колку е утре Манчестер?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167
Кај виде ти дека толку МНОГУ го сакам Мурињо?
брат мурињо ми е најсигурен избор .... ама исто толку ме плаши дека Глејзериве ке притиснат САФ да иде или сам да реши да оди (најголемиот страв и што ке биде со Ман Утд)

--- надополнето ---

luisnani Nani
I am sexy
20 minutes ago

luisnani Nani
When you fall asleep and leave your phone on the table around the team it is dangerous because the boys write crazy things on your twitter!
8 minutes ago

rioferdy5 Rio Ferdinand
RT @luisnani: I am sexy »» you snooze u loose nani !! 1 of the lads took his phone while asleep + tweeted that....hahaha
4 minutes ago

хахахха ненормални се еј
хахахах :pos2::pos2: али атмосферата им е топ како и формата не се напнати .. добро е:je::je:

Kajgana Shop

На врв Bottom