Проблемот е што не го плаќам јас пакетот 100 денари , туку 3.000 ... и уште да ми ги кинат најдобрите канали ........ За што да плаќам 3.000 .... за мтв 1 мтв 2 сакатите кој не знаат пренос да направат ....Добро, 100 ден не се многу, две кутии цигари нема да купиш (кој дува) ќе си гледаш спорт. За квалитет се даваат пари
![]()
Браво!Зеленко!A Paul Scholes pass can find Bin Laden! :icon_mrgr
hahahahahaA Paul Scholes pass can find Bin Laden! :icon_mrgr
i toa shto vikash...ednash u sto godini dali sum gleal mtv1 i 2 oni da im plakam sekoj mesec ....Проблемот е што не го плаќам јас пакетот 100 денари , туку 3.000 ... и уште да ми ги кинат најдобрите канали ........ За што да плаќам 3.000 .... за мтв 1 мтв 2 сакатите кој не знаат пренос да направат ....
Во што се бе најдобри Арсенал во Губењето!Охоо, гледам Мансоваќа пишала, па да се убацам и јас во темава.
Арсенал се најдобри!
a moze i bespari da si projdesстај те си бе другари сателитска антена
1. ПОИСПЛАТЛИВО плакаш 50 до 80 евра годишно
2. Имаш 8000 канали меѓу кои и MUTV да не зборам за филмови и останати лиги.......
3. да не зборам за квалитетот на сликата ферги како у соба да седи до мене :wink:
ако сака некој препорака нека ми пише на пп ке му дадам број од дечкото што монтира
стварно плакаш еднаш али се исплати :helou:
Како може како за прв воопшто настап без тренинг, како прво не играше DM како што си игра, играше AMC и изгубен во свемирот беше, Лоренс го замени и даде гол. Од другите мечеви сигурно на подобро ќе тргне работава..Cestito neka im e na mladive btw kako izigra brazilecov ako go e gleda nekoj