- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.907
- Поени од реакции
- 7.471
Ма Чарли Адам не го купува ...сигурен сум....Модриќ е печен за кај нас,Родвел исто.Иначе,од кога реков дека Де Геа...е наследник на ВДС?=))
Чекајте еден од Де Роси,Швајни,Шахин и Модрич.Ма Чарли Адам не го купува ...сигурен сум....Модриќ е печен за кај нас,Родвел исто.Иначе,од кога реков дека Де Геа...е наследник на ВДС?=))
Роналдо колку пати изјави дека останува во Манчестер ама ...Не знам од каде толку надеж за Модрич , дали јас не сум во тек со случувањава или шо ? Неколку пати изјавија од Тотенхем дека не го даваат.. Да не речам најважна алка му е во тимот..
Рече дека останува во 2008 и остана и 2009 Ама никогаш не се заколна дека долго ќе остане а и одамна ги известил во управата дека ќе си оди. Ферги изјави дека Валенсија го следеле уште од 2007 година зошто знаеле дека Роналдо ќе си оди и барале замени за крилната позиција. Затоа и ќе го почитувам Роналдо, отворен кон Ферги, не ги заеба во последен ден како Торес што им направи на Ливерпул па во последен ден се испразнија за КеролРоналдо колку пати изјави дека останува во Манчестер ама ...
1-1:salut:А нашиот капитен Видич игра веќе 65 минути за Србија, води Србија со 0-1.
Кажи ми од кога го гледаш Манчестер Јунајтед кога САФ кажал со кого сака да потпише, отворено? Нормално дека не а и сто пати подобро така. И архитект добро ти кажа
Леле ако ми го договорил Модриќ стариов, идеме у кафана сите