Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Većina njih je istakla da zamera Mančesteru na popularnosti, snazi i uspesima.

Ова е одговорот зошто не мразеле :back:

Мајк Дин ќе суди против Шити во полуфиналето :cheeky1:
Тоа е најлошата вест што ја имам слушнато деновиве.

Ферги е во Њу Јорк, уште малку ќе има прес конференција и ќе ги објави сите пријателски мечеви на Јунајтед летово.

Кога е прес-конференцијата?

USA Tour 2011
13 July v New England Revolution, Gillette Stadium, Boston
20 July v Seattle Sounders, Qwest Field, Seattle
23 July v Chicago Fire, Soldier Field, Chicago
27 July v MLS All-Stars, Red Bull Arena, New Jersey
30 July v Barcelona, FedExField, Washington DC

еве го распоредот за натпреварите во УСА

се шушка дека со де геа е завршена работа и дека се средило све во неделата за цена од 20 милиони фунти !!! има некој конкретни имформации во врска со ова ???

се шушка дека со де геа е завршена работа и дека се средило све во неделата за цена од 20 милиони фунти !!! има некој конкретни имформации во врска со ова ???

Има... Сер Алекс ;)

SAF "We have certain targets and two or 3 will be fulfilled"

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Американскине новинари го прашуваат дали САФ планира да ја заврши кариерата во МЛС и им вика не, 69 годишен сум :pos: Глупи американци бе, мислат фудбалери ако одат таму на крај на кариери и САФ ќе дојде :tapp:

Sir Alex "Tips for young kids aspiring to become a footballer? "Just practice and sacrfice"
Кој сака да прати, тука http://twitter.com/#search?q=#MUFC

На почетокот го прашаа што ќе прави кога против МЛС Ол Стар ќе игра пак против Анри и Ферги рече - ќе го вратам Рој Кин :pos:
Ептен опуштено делува конференцијава, штета што нема видео :)

Значи се разгледуваат неколку трансфер цели за летово, 2 или 3 сигурно ќе дојдат во Јунајтед и само формалностите се останати. И пак нека се кука дека се немало пари.

SAF "We have certain targets and two or 3 will be fulfilled"

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Американскине новинари го прашуваат дали САФ планира да ја заврши кариерата во МЛС и им вика не, 69 годишен сум :pos: Глупи американци бе, мислат фудбалери ако одат таму на крај на кариери и САФ ќе дојде :tapp:

Sir Alex "Tips for young kids aspiring to become a footballer? "Just practice and sacrfice"
Кој сака да прати, тука http://twitter.com/#search?q=#MUFC

На почетокот го прашаа дали ако се врати Анри во Арсенал Ферги ќе реагира некако и Ферги рече - ќе го вратам Рој Кин :pos:
Ептен опуштено делува конференцијава, штета што нема видео :)

Значи се разгледуваат неколку трансфер цели за летово, 2 или 3 сигурно ќе дојдат во Јунајтед и само формалностите се останати. И пак нека се кука дека се немало пари.
А каза ли САФ кој се тие трансфер цели?

А каза ли САФ кој се тие трансфер цели?

Кажи ми од кога го гледаш Манчестер Јунајтед кога САФ кажал со кого сака да потпише, отворено? Нормално дека не а и сто пати подобро така. И архитект добро ти кажа :icon_lol:

Леле ако ми го договорил Модриќ стариов, идеме у кафана сите :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

USA Tour 2011
13 July v New England Revolution, Gillette Stadium, Boston
20 July v Seattle Sounders, Qwest Field, Seattle
23 July v Chicago Fire, Soldier Field, Chicago
27 July v MLS All-Stars, Red Bull Arena, New Jersey
30 July v Barcelona, FedExField, Washington DC

еве го распоредот за натпреварите во УСА

There is a chance to be there...:vozbud:

Кажи ми од кога го гледаш Манчестер Јунајтед кога САФ кажал со кого сака да потпише, отворено? Нормално дека не а и сто пати подобро така. И архитект добро ти кажа :icon_lol:

Леле ако ми го договорил Модриќ стариов, идеме у кафана сите :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Не не ми се верува да е тој... на поефтино ќе оди тој од послабиве клубови , пред некој ден читав имал интерес за Чарли Адам... можи тој да го земат ... можи Родвел..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom