Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Ма Чарли Адам не го купува ...сигурен сум....Модриќ е печен за кај нас,Родвел исто.Иначе,од кога реков дека Де Геа...е наследник на ВДС?=))

B

BooBojan

Гостин
Ма Чарли Адам не го купува ...сигурен сум....Модриќ е печен за кај нас,Родвел исто.Иначе,од кога реков дека Де Геа...е наследник на ВДС?=))
Чекајте еден од Де Роси,Швајни,Шахин и Модрич.
Ама според она што го гледам во последно време Модрич ке ни дојде!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ако дојде Модриќ ќе бидам најсреќен! За Чарли Адам ич не верувам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не знам од каде толку надеж за Модрич , дали јас не сум во тек со случувањава или шо ? Неколку пати изјавија од Тотенхем дека не го даваат.. Да не речам најважна алка му е во тимот..

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Не знам од каде толку надеж за Модрич , дали јас не сум во тек со случувањава или шо ? Неколку пати изјавија од Тотенхем дека не го даваат.. Да не речам најважна алка му е во тимот..
Роналдо колку пати изјави дека останува во Манчестер ама ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сер Алекс насочен кон летни трансфери

Чарли Адам ќе замине во Ливерпул, милион посто. Како прво човекот сезонава дрндаше против нас како сме биле неубедливи и мислам дека е фан на Ливерпул, а менаџерот на Блекпул е пријател на Ферги, ако треба да се донесе Адам најмал проблем е, само што сигурно Ферги не го сака него во тимот а и кој би сакал незадоволен играч. Плус не знам со што ќе не „збогати“ Адам, комбинација од Флечер и Андерсон е. Ни треба нешто уникатно.

Инаку, не знам ова колку е точно ама на мечот Франција - Хрватска Евра не е стартер, одмара, Клиши игра.

Laurent Blanc FTW! :icon_lol:

--- надополнето ---

Роналдо колку пати изјави дека останува во Манчестер ама ...
Рече дека останува во 2008 и остана и 2009 :) Ама никогаш не се заколна дека долго ќе остане а и одамна ги известил во управата дека ќе си оди. Ферги изјави дека Валенсија го следеле уште од 2007 година зошто знаеле дека Роналдо ќе си оди и барале замени за крилната позиција. Затоа и ќе го почитувам Роналдо, отворен кон Ферги, не ги заеба во последен ден како Торес што им направи на Ливерпул па во последен ден се испразнија за Керол :)

--- надополнето ---

http://www.veetle.com/index.php/widget#F9DD0B98C5A9DB292239EA98A700507B/true/default

Кој сака да гледа Англија - Гана нека клика, не е во прва постава Велбек ама е на клупа. Каква глупост само направи Харт, место да ја избие ја подаде кон Мунтари. Среќа негова овој има две леви нозе. :tv:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
^Ја има и на спортклуб ја таму ја гледам! Се надевам Велбек ќе дебитира!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
А нашиот капитен Видич игра веќе 65 минути за Србија, води Србија со 0-1. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А и нашиот екс играч Руди ван Гол постигнува гол за Холандија, 3-2 :) Штета што му удрија бубачките во глава и си отиде, ќе освоеше ЛШ со нас :icon_mrgr

Се надевам дека летово ќе потпише за Блекбурн и ќе го гледаме во ПЛ, ќе има овации на ОТ :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
А нашиот капитен Видич игра веќе 65 минути за Србија, води Србија со 0-1. :)
1-1:salut:
Овој не го става Велбек,бре клошар.
И Сити гледам им се повредиле неколку играчи,ќе јадат петарда изглеа=Д

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Слушнавте ли свирење од црнине? Што сакам да им го збрца сега еден....

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Официјалното видео за US Tour 2011.

На 30јули против Барселона! :smir:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Danny Welbeck became the 83rd player to graduate from #mufc youth team to international football since WW2 :)

Видиќ изгледал сосема ок на мечот против Естонија, сигурно ќе биде спремен за во сабота. Колку што видов од мечов што заврши пред малку, ако игра Лескот за Сити против нас, блажени сме, замислете ја таа спорост против Чичарито :devil3: Иако мислам дека сепак Бербатов и Руни ќе се бувтаат против воловите од Шити.

Иначе Англија пак не победи, сигурно Руни е крив.....

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Кажи ми од кога го гледаш Манчестер Јунајтед кога САФ кажал со кого сака да потпише, отворено? Нормално дека не а и сто пати подобро така. И архитект добро ти кажа :icon_lol:

Леле ако ми го договорил Модриќ стариов, идеме у кафана сите :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Леле леле дај боже да е Лукица, не у кафана, у Хрватска одиме кај него дома на по една лута.. :3: Туку ова со Де Геа е изгледа договорено, само уште лекарските прегледи требал да ги мине, задоволен сум со трансферов и вчера спомнав сега 15 год. ќе немаме гајле за голманската позиција.. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom