Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ок не знаев прими го моето искрено извинување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ок не знаев прими го моето искрено извинување
Ме изнасмеа еј :pos: У Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.

Ако бев само ќерка на некој од директорите ќе го имав дресов :) Моделов е протечен веројатно од некој од дизајнерите, намерно или ненамерно, секогаш се случува а треба да биде тајност тоа само ајде :) 99% е овој за следната година, и овојпат како и ланската година дресов искочи сликан наводно од некој од дизајнерите и оваа година. Официјално дури во јули тоа.
Страв ми е за гостинскиот и голманскиот, од овој само крагњата не ми се свиѓа и барам објаснување, за оваа сегашнава беше демек во 70те сме имале ваков дрес, се прашувам ваква кога сме имале :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Абе каков сака нека е, само да не е како ланскиот :nesvest:

Многу ме нервираше лентава врз која се најкот и амблемот.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Ме изнасмеа еј :pos: У Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.

Ако бев само ќерка на некој од директорите ќе го имав дресов :) Моделов е протечен веројатно од некој од дизајнерите, намерно или ненамерно, секогаш се случува а треба да биде тајност тоа само ајде :) 99% е овој за следната година, и овојпат како и ланската година дресов искочи сликан наводно од некој од дизајнерите и оваа година. Официјално дури во јули тоа.
Страв ми е за гостинскиот и голманскиот, од овој само крагњата не ми се свиѓа и барам објаснување, за оваа сегашнава беше демек во 70те сме имале ваков дрес, се прашувам ваква кога сме имале :icon_lol:
Ако се сеќаваш, лани исто кога излезе на нет моменталниот ни дрес, го ругавме заради јаката, за на крај да излезе дека каде каде е подобар со јака.
Додека не го пробам на мене, не коментирам :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Поголема фама се дигна за гостинскиот, тој белиот што личел на дресовите на Сао Паоло... па после првиот пријателски натпревар летото, сите да го смените мислењето... се сеќавам на коментарот на Фросе, како кога видела како му стои на Мајкл Овен одма го сменила мислењето :icon_lol:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Абе каков сака нека е, само да не е како ланскиот :nesvest:

Многу ме нервираше лентава врз која се најкот и амблемот.
лентата мислам дека беше во чест 100 години Олд Трафорд.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каква симболика има? :toe:
the new Man Utd away shirt celebrates 100 years at Old Trafford and commemorates the teams first FA Cup victory in 1909 over Bristol City. Такви дресови носеле тогаш, со V :) Третиот дрес секогаш мора да има нешто плаво на него или да е цел плав, поради првата ЛШ во 1968, финалето го играле со такви дресови.

Сите се вратиле во Керингтон на тренинг сабајлево, освен Видиќ кој ќе настапи за Србија против Естонија. Добра вест што ќе добие фитнес, лошо ќе е ако се повреди :/ Сега за сега сите се живи и здрави. -D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајк Дин ќе суди против Шити во полуфиналето :cheeky1:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Valencia scoops March award

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Mar/Antonio-Valencia-March-Player-of-the-Month.aspx
Despite only playing 163 of a possible 450 minutes in March, Antonio Valencia was hugely impressive on his return from a serious injury – to the extent that you voted him ManUtd.com's Player of the Month.
Valencia and Javier Hernandez dominated the poll, with more than 90% of nearly 80,000 votes.
Poll results:
1. Antonio Valencia (50%)
2. Javier Hernandez (43%)
3. Wayne Rooney (4%)
4. Chris Smalling (3%)
Watch our video on the right of Antonio in action in March (due to FA Cup rights, we can't show action from the win over Arsenal).

Kajgana Shop

На врв Bottom