Токму заради тоа не требаше никаков картон да има. Вакви дуели има безброј во ПЛ па не се делат при секој црвени картони!Којл не се буни за стартот на Еванс - "it was two players going in very committed for the ball"
Ферги задоволен
За ВБАПоздравот за Димче, или за Арсенал ?
А кој е тоа? :smir:
Лево горе со бел блузон.
Даглас Коста. Мал проблем може само да биде работната дозвола зошто Коста сеуште нема интернационален настап за Бразил, иако во одредени случаи ако играчот има голем потенцијал ФА дава дозвола, во најлош случај ќе биде пратен на едносезонска позајмица, па ќе се врати после Олимпијадата каде што сум сигурен дека ќе настапи за Бразил.А кој е тоа? :smir:
Даглас Коста...Играч на Шахтјор. Пред да премине во Шахтјор бевме за него заинтересирани, ама бразилциве бараа по 20 милиони за него и ништо не испадна.А кој е тоа? :smir:
We're Man United, we'll ring who we want!Телефонот на Ферги :pos2::pos2::pos2:
што е најстрашно на нас ни ги доделуваатТокму заради тоа не требаше никаков картон да има. Вакви дуели има безброј во ПЛ па не се делат при секој црвени картони!
се прашувам дали лагерите се окТелефонот на Ферги :pos2::pos2::pos2:
мислам дека Клеверли ќе игра уште една сезона на позајмница зашто сеуште има конкуренција како Гибсон,Флетчер,Керик(кој треба да се докаже посел после повредата),Парк,Андерсон....не конкуренција тику ќе треба да се докаже...Коста одлично би се вклопил во нашиот тим одлично игра за Шахтјор се надевам дека ќе дојде кај нас. Клеверли игра одлично и мислам дека следната сезона може да почне да игра кај нас редовно.
Коста би бил одлично засилување на средниот ред мислам дека за 15-20 милиони би дошал а според мене е подобар од тој Пасторе за кој бараат 50 милиони би биле одличен бразилски тандем на средниата со Анди бтв од каде прочита за Коста дека ќе доаѓал кај нас .Даглас Коста. Мал проблем може само да биде работната дозвола зошто Коста сеуште нема интернационален настап за Бразил, иако во одредени случаи ако играчот има голем потенцијал ФА дава дозвола, во најлош случај ќе биде пратен на едносезонска позајмица, па ќе се врати после Олимпијадата каде што сум сигурен дека ќе настапи за Бразил.
точно 2 натпревари плус 15 фунти казна (ова со фунтиве ептен ќе му удри по буџетот)Казнет е ради 10 жолти картони.. Мислам оти и следниот меч нема да смее да игра..