Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фудбалерите што се во хедерот се многу лошо исечени, дај напрај ги малку подобри. :)

Имам неколку добри рендери во компјутерот (со дрес од AON), ако сакаш ќе ти ги пратам.
Знам дека се лошо исечени цел ден работев утре ќе се сменат ;)

Се арно, ама последната вест од времето на Александар Македонски.

Не го ажуриравме зошто беше планирана промена на хостинг компанијата и редизајн, имаше Комита некои проблеми со компанијата и не се чепкаше ништо :)

Од утре ќе дотераме се убаво :)

Резервите на Јунајтед и Блекпул. Ова само со брз интернет, инаку тешко оди.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d72f74a451b2

Се случило нешто доста интересно на натпреваров, на полувреме Иан Холовеј од трибините дошол на клупата и комплетно го заменил менаџерот на резервите, што е дозволено иако повеќе од играчите беа од првиот тим.Инаку 2-1 за Блекпул заврши.

За сајтот - побарајте подобри рендери од играчите горе на хедерот, овие се лошо исечени.Другото ми се свиѓа :)

Најново:
Sir Alex Ferguson breaks silence to underline Arsenal title threat

Javier Hernandez is set to scoop £1million a year as reward for his sensational debut season at Manchester United

Can never get enough.

...and never gets old :)

Сликички од вчера од резервите.

Роби Брејди

brady-1.jpg

Конор Девлин

DSCF1749.jpg

DSCF1750.jpg

Скот Вутон и Оливер Норвуд

DSCF1715.jpg

Бебе

DSCF1722.jpg

Рис Браун

DSCF1748.jpg

Чарли Адам и Иан Холовеј

DSCF1698.jpg

Еден оффф, пошто не успеав да најдам ! Нани знам дека е аут за сабота, нешто друго, онака од тепка, кој се надвор ? Рио игра ?

Еден оффф, пошто не успеав да најдам ! Нани знам дека е аут за сабота, нешто друго, онака од тепка, кој се надвор ? Рио игра ?
Утре по пресот на Ферги се ќе се знае.

После поминувањето на Тотенхем понатаму и одличната претстава на Лука Модрич против Милан,очекувам на лето токму тој да ни биде цел број еден за засилување.Само внимателно.Може да го земеме за добра пара.

If Manchester United beat Marseille next week, then they'll have made it 5 years in row into the Q/F

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom