Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Фудбалерите што се во хедерот се многу лошо исечени, дај напрај ги малку подобри. :)

Имам неколку добри рендери во компјутерот (со дрес од AON), ако сакаш ќе ти ги пратам.
Знам дека се лошо исечени цел ден работев утре ќе се сменат ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се арно, ама последната вест од времето на Александар Македонски.
Не го ажуриравме зошто беше планирана промена на хостинг компанијата и редизајн, имаше Комита некои проблеми со компанијата и не се чепкаше ништо :)

Од утре ќе дотераме се убаво :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Резервите на Јунајтед и Блекпул. Ова само со брз интернет, инаку тешко оди.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d72f74a451b2
Се случило нешто доста интересно на натпреваров, на полувреме Иан Холовеј од трибините дошол на клупата и комплетно го заменил менаџерот на резервите, што е дозволено иако повеќе од играчите беа од првиот тим.Инаку 2-1 за Блекпул заврши.

За сајтот - побарајте подобри рендери од играчите горе на хедерот, овие се лошо исечени.Другото ми се свиѓа :)

Најново:
Sir Alex Ferguson breaks silence to underline Arsenal title threat

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Javier Hernandez is set to scoop £1million a year as reward for his sensational debut season at Manchester United

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Еден оффф, пошто не успеав да најдам ! Нани знам дека е аут за сабота, нешто друго, онака од тепка, кој се надвор ? Рио игра ?

B

BooBojan

Гостин
После поминувањето на Тотенхем понатаму и одличната претстава на Лука Модрич против Милан,очекувам на лето токму тој да ни биде цел број еден за засилување.Само внимателно.Може да го земеме за добра пара.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
If Manchester United beat Marseille next week, then they'll have made it 5 years in row into the Q/F

Kajgana Shop

На врв Bottom