Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
И ќе има собирање некаде во Скопје и каде поточно се собирате, ќе доаѓам па да гледаме заедно?
Изјави Ферги,дека Вес има доволно искуство за да игра како ДЦ во недела,но сепак мислам дека може да направи некоја фора со Ошеј како централен и Рафаел десен бек...ќе видиме. А можно е и Рио да се врати кој знае...Новости нешто за Рио? Весли Браун е на располагање или игра табла?
Што мислете има ли некоја вистина во ова?
Во Бренд кафеИ ќе има собирање некаде во Скопје и каде поточно се собирате, ќе доаѓам па да гледаме заедно?
До АМСМ, спроти поликлиниката Млин Балкан, до кафичот КазабланкаКаде е точно Бренд кафе?
шо знам некоја шега да не е? Не ми се верува да го земат па дури 40 мил фунти.. Не ми е за верување ама ајТ ќе видиме летово
Ферги самиот изјави дека ќе потроши пари...на засилувања...а и очигледно е дека Керик ...многу е опаднат 95 % од пасовите кои ги прави на натпревар се дефанзивни,односно одат кон одбраната...кога последен пат дал некоја добра топка за отварање на шанса за гол?Флечер ..и тој не игра баш најдобро меѓутоа има верба во него САФ ,а и јас верувам дека ќе се врати...за Гибсон..не гледам некоја иднина...Андерсон е единствениот моментално креативец во тимот...така да...јас да ви кажам верувам во ова.шо знам некоја шега да не е? Не ми се верува да го земат па дури 40 мил фунти.. Не ми е за верување ама ајТ ќе видиме летово