Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
27 февруари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1

a dali dosega ne vi padna somnitelno
koga i da vi gi kazam celzi i mancester sekogash vleguva
sudijava ja napraj kec da pobedi celzi
i sega se lutite mozi ima nesto sho znam jas a vie ne

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе, ви правам едно огледало да се видите сите вие за кои се вака понашам и да се пронајдете, а повеќето се пронајдовте преку репутација, мвацки, ве сака ДАВИД ЛУИЗ!
Чек извини ништо лично ама некако највозбуден делуваш. Лани така кога маваше Еванс не ви беа грлата поцрвенети од врескање? :smir:

--- надополнето ---

a dali dosega ne vi padna somnitelno
koga i da vi gi kazam celzi i mancester sekogash vleguva
sudijava ja napraj kec da pobedi celzi
i sega se lutite mozi ima nesto sho znam jas a vie ne
Спамер, ок е, ако останам без работа ќе ти пишам тебе да ми кажеш некој тип. Браво за типот твој, може да тролаш сега на темата за типови, не разарај по фан клубовиве.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Молете се Евра да не е повреден, го утепаа денеска немам зборови бе и поминаа неказнето!Кога ќе ми текне минатата година овој период негде кога Гигс и Керик играа одбрана :/

Инаку, Смолинг,Видич,ВДС изиграа феноменално, првиов се виде дека посегна по топката и дека жирков налета на неговата нога, никаков фаул а не па за пенал.Сите што го пцујат можат да извршат самоубиство веднаш и одма.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Баталете ја утакмицава шо беше беше , туку за со Ливерпул шо ќе прајме без Видич .. :S

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
КОЛКУ СУМ САМО ГОРД ШТО СУМ НАВИВАЧ НА ОВОЈ КЛУБ, ФАЛА ТИ БОЖЕ ! ЕЈ, ХАХА ДА ГИ ВИДИТЕ ХЕЈТЕРИТЕ БЕ ГЛЕДАВМЕ ОРГАНИЗИРАНО И ОКОЛУ 30-35 НАШИ НАВИВАЧИ, 4-5 НА ЧЕЛЗИ И ДРУГОТО БЕ, јувентус, ливерпул, баерн, барса, реал И НЕЗНАМ НА КОЈ ЛИ НЕ, ХАХАХ НАПАТЕНИВЕ ДУШИ КАКО СЕ РАДУВААТ НА ПОБЕДА НА ЧЕЛЗИ ЕЈ, НА ЧЕЛЗИ КОЈ ЈАС БИ БИЛ СРЕЌЕН ДА СЕ ПАДНЕ СЕГА СО МИЛАН, БАЕРН, БАРСА, РЕАЛ А ЗА ЈУВЕНТУС НЕМАМ ЗБОРОВИ, ТИЕ СЕ НЕУТРАЛЦИ :)

ШАЛА НА СТРАНА, ЕТКИНСОН СРЦЕ МОЕ И СИТЕ ТАКВИ КО ТЕБЕ, ЈАС ГО РАЗБИРАМ ВАШИОТ КОМПЛЕКС ОД ЈУНАЈТЕД, НО ВИ ОДГОВОРАЛО ИЛИ НЕ, ЌЕ МОРАТЕ ДА ГО ПРИФАТИТЕ ТОА НА КРАЈОТ.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Чек извини ништо лично ама некако највозбуден делуваш. Лани така кога маваше Еванс не ви беа грлата поцрвенети од врескање? :smir:

--- надополнето ---

Спамер, ок е, ако останам без работа ќе ти пишам тебе да ми кажеш некој тип. Браво за типот твој, може да тролаш сега на темата за типови, не разарај по фан клубовиве.
Дај шо вика Фердинанд на твитерот?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај шо вика Фердинанд на твитерот?
5mins lads....we never give up trying..

Didn't deserve to lose that for me...we'll brush it off and move on next game.

П.С. Вилшер пишал на твитерот нешто во смисол навиваме за Челзи и глеј што вратил Рио

Why.... @jack_wilshere where's the love man....I supported you lot vs Barca now you gotta give us some support its a two way thing!
И после на фановите на Јунајтед им кажа дека се зезал Вилшер, дека е се ок.

Тоа е тоа, капитен > дете.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
5mins lads....we never give up trying..

Didn't deserve to lose that for me...we'll brush it off and move on next game.

П.С. Вилшер пишал на твитерот нешто во смисол навиваме за Челзи и глеј што вратил Рио

Why.... @jack_wilshere where's the love man....I supported you lot vs Barca now you gotta give us some support its a two way thing!
И после на фановите на Јунајтед им кажа дека се зезал Вилшер, дека е се ок.

Тоа е тоа, капитен > дете.
Thats different @rioferdy5 we are chasing you and could do with a chelsean win lol! And i am supporting all English teams in Europe too!

brkaj rabota

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Не е ниту прв ниту последен пораз, дали судиите или некој друг крив, нема везе тоа. Се се виде, играчите на Челзи играа прљава игра а очигледно беше дека имаа помош од судијата. Не е тоа проблемот, тие поебдиле што победиле вас не треба да ви е гајле затоа што вие сте на врвот на табелата. Поздрав :pipi:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Thats different @rioferdy5 we are chasing you and could do with a chelsean win lol! And i am supporting all English teams in Europe too!

brkaj rabota
Како и да е, Рио никад не би изјавил вакво нешто јавно, ниту пак на Твитер па поготово. А овој пак ќе кажам, дете е, исто ко што е дете и овој Шчежни што се изглупира со Ешли Кол па му се врати по глава.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
заврши утакмицата како шо заврши тоа е тоа.. излишно е да се коментира за судијата.... иначе се повеќе и повеќе се разочарувам од Евра.. искрено, не знам што се дешава со човеков некако многу дигнат во облаци ми делува.. Флечер бе кој те научи да играш фудбал нека си јаде ушите ама со грав нека ги јаде за да не му биде посен гравот или па нека ти ги врати парите...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Остајте го тој Confusion или како и да е, нели гледате само он е запален, сигурно е некое дете што од вчера прати фудбал, башка тоа Фросе ќе го среди ако многу напиња...
Туку педерски не педерски изгубивме вечерва, а со тоа и Челзи си ги задржа шансите за 4 место :pos:, за судијата неќам да коментирам, од година во година не само во Англија општо зборам за судиите стануваат се поглупи и поглупи, од следната сезона да се воведе со наочари да се суди и со диоптер ко долниот дел од тегла, друг спас нема... Следува тежок период за нас, кој требаше да го започнеме на добар начин, ама ете се деси токму спотивното, назад нема, уште сме на врвот во Англија и во игра за пласман понатаму во ЛШ, во ваков тежок период треба некој кој ќе ги смири играчите и кој ги организира за следните дуели, а токму таков е САФ, впрочем затоа и го сакаме и затоа навиваме за Ман Утд :back:... А и ќе заборавев да ја пофалам добрата партија и добриот гол на Руни..! :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom