Чек извини ништо лично ама некако највозбуден делуваш. Лани така кога маваше Еванс не ви беа грлата поцрвенети од врескање? :smir:Не бе, ви правам едно огледало да се видите сите вие за кои се вака понашам и да се пронајдете, а повеќето се пронајдовте преку репутација, мвацки, ве сака ДАВИД ЛУИЗ!
Спамер, ок е, ако останам без работа ќе ти пишам тебе да ми кажеш некој тип. Браво за типот твој, може да тролаш сега на темата за типови, не разарај по фан клубовиве.
a dali dosega ne vi padna somnitelno
koga i da vi gi kazam celzi i mancester sekogash vleguva
sudijava ja napraj kec da pobedi celzi
i sega se lutite mozi ima nesto sho znam jas a vie ne
Ќе се врати Фердинанд!Баталете ја утакмицава шо беше беше , туку за со Ливерпул шо ќе прајме без Видич .. :S
Ќе ги победиме шо ќе прајме?Баталете ја утакмицава шо беше беше , туку за со Ливерпул шо ќе прајме без Видич .. :S
Дај шо вика Фердинанд на твитерот?Чек извини ништо лично ама некако највозбуден делуваш. Лани така кога маваше Еванс не ви беа грлата поцрвенети од врескање? :smir:
--- надополнето ---
Спамер, ок е, ако останам без работа ќе ти пишам тебе да ми кажеш некој тип. Браво за типот твој, може да тролаш сега на темата за типови, не разарај по фан клубовиве.
5mins lads....we never give up trying..Дај шо вика Фердинанд на твитерот?
Thats different @rioferdy5 we are chasing you and could do with a chelsean win lol! And i am supporting all English teams in Europe too!5mins lads....we never give up trying..
Didn't deserve to lose that for me...we'll brush it off and move on next game.
П.С. Вилшер пишал на твитерот нешто во смисол навиваме за Челзи и глеј што вратил Рио
Why.... @jack_wilshere where's the love man....I supported you lot vs Barca now you gotta give us some support its a two way thing!
И после на фановите на Јунајтед им кажа дека се зезал Вилшер, дека е се ок.
Тоа е тоа, капитен > дете.
Ќњ го сомелеме арсенал на Емирати и тогаш сите ќе бркате работа!Thats different @rioferdy5 we are chasing you and could do with a chelsean win lol! And i am supporting all English teams in Europe too!
brkaj rabota
Како и да е, Рио никад не би изјавил вакво нешто јавно, ниту пак на Твитер па поготово. А овој пак ќе кажам, дете е, исто ко што е дете и овој Шчежни што се изглупира со Ешли Кол па му се врати по глава.Thats different @rioferdy5 we are chasing you and could do with a chelsean win lol! And i am supporting all English teams in Europe too!
brkaj rabota