Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

SAF says Аnderson knee inj not as bad as reported. Out for 2 weeks. Giggs fit for sat. Rio and evans fit for chelsea. .Valencia back for FA Cup QF. :back:

Од интервјуто на Ферги, во живо :pipi:

Затоа викам почекајте, не си стварајте дополнителни нервози, како малце да ви е тоа што го преживувате секој меч последните 10 минути :pos:

Очекувам поштено да ги плеснеме Марсеј утре со два постигнати гола :)

Ако затопли времето, иначе нема шанси. :)

Вас ви е топло,добро ви оди оваа година!Ај малце подршка да затопли и во Серија А,пошто Интер игра фудбал и не тренира бокс!

Дечки зошто уште не немаат признаено како официјален Supporters Club на Манчестер Јунајтед од Македонија од страна на главната страна на Манчестер?И до кај е стигнато до признавањето?

rioferdy5 Rio Ferdinand
This being injured stuff does my head in....I hate watching when I should be out there helping my team...☹
:(:(

Rio Ferdinand to Nani on Twitter:'' make sure u get a good result bro...a clean sheet and bring them back to old trafford...show me some #silks u know I love them!''

Добри вести за повредите

Manchester+United+Training+Press+Conference+5yAdzBfrn-vl.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+VAbRR47z-vol.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+TRMWpyulXctl.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+_cevb0yhdJIl.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+_-kMTAhrVoIl.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+pHmzM3V2xlul.jpg

Џош Кинг и Рајан Таниклиф :)

Manchester+United+Training+Press+Conference+fzzsJ10nzR-l.jpg

Manchester+United+Training+Press+Conference+Xpd20hAP32Il.jpg

Која градба за фудбалер ја има детето, ваууу... не сум го многу гледал, имам видено голови на клипови само, ама се надевам дека ќе прерасне во одличен фудбалер :)

Koj e toj Рајан Таниклиф на која позиција игра ?

Koj e toj Рајан Таниклиф на која позиција игра ?

Срамота е да не си ги знаеш играчите, наместо да читаш глупости можеш да ја исчиташ официјалната.

--- надополнето ---

У право беше!

Не верувам на шпекулации, тоа е се. Додека не каже Ферги нешто, не верувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom