Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
Околу заедничкото гледање на Јунајтед.Денес ќе се обидам да договорам зедничко следење на Јунајтед-Марсеј во Кочани.
Ако успеам да соберам 10+ навивачи и ако најдеме кафич кој ќе го дозволи тоа ќе биде супер.
И да во Кочани Јунајтед има доста фанови па ако успее првиот собир.Сигурен сум дека на наредните ќе не има многу повеке.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Брат јас сум од Кочани ако се собирате јас доаѓам

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кочани ако се собирате утре обавезно пишете ми за да пратам јас порака до сите останати членови од Кочани во групата на MUSC на ФБ како би било уште помасовно (глејте местото да ми го кажете до вечер). Истото важи и за сите останати градови каде ќе има организирано следење на утрешниот меч.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Абе и тука во Валандово знам голем број на фанови на Јунајтед, ама финтата е што нема каде да се собираме, така само навивачи на Јунајтед.. Оди у кладилницата ќе најдиш колку сакаш.. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Андерсон 2 месеци во аут
Ма у пичку матер.. пак почнаа повредиве никако да останеме на раат! Сеа ќе треба Флечер и Карик да стегнат заби и да дадт се од себе и да го надокнадат отсуствово на Андерсон кој полека полека се враќаше во посакуваната форма!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже не се нервирај, чекај малце. Ова се новинарски измислици кои лани на Руни му прогнозираа 3 месеца, па и од Спорт Денес што сакаш? Почекај Ферги да излезе со изјава, денес има прес конференција.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Друже не се нервирај, чекај малце. Ова се новинарски измислици кои лани на Руни му прогнозираа 3 месеца, па и од Спорт Денес што сакаш? Почекај Ферги да излезе со изјава, денес има прес конференција.
Ај те молам разгледај низ други страни и констатирај дали е измислица на СпортДенес или не...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
^ Ја го стајв тука.. пошто видов дека го нема ни во составот за со Марсеј.. а и ја не им верувам на спорт денес ама за ова мислам дека се у право.. ама дај боже да не се.. сепак ќе чекаме изјава од Ферги!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај те молам разгледај низ други страни и констатирај дали е измислица на СпортДенес или не...
Друже сум рекла сто пати, пишав и во темата за спортските медиуми низ земјава еве ќе пишам и тука. Работите на квантитет а не на квалитет. Што мислиш зошто Точка никогаш не била пред Кајгана како медиум, пример?
Кога ќе видам ваква статија пишана без изјава од официјално лице, без разлика за што е, не ја ни кликам и веднаш ја класифицирам како глупост. Без разлика дали била на вашиот сајт или на било кој. Добронамерно го пишав ова, не мислам да навредувам ничија работа.

--- надополнето ---

Nani: "Just landed in marseile after a good flight. Now It's all about Champions League"

A few people have asked about this. Sir Alex's press conference in Marseille (joined by... GABRIEL OBERTAN!)

Ќе има прес конференција во 17 часот, спешл гест стар - Обертан :) ќе дознаеме ако има нешто посериозно за Андо.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Друже сум рекла сто пати, пишав и во темата за спортските медиуми низ земјава еве ќе пишам и тука. Работите на квантитет а не на квалитет. Што мислиш зошто Точка никогаш не била пред Кајгана како медиум, пример?
Кога ќе видам ваква статија пишана без изјава од официјално лице, без разлика за што е, не ја ни кликам и веднаш ја класифицирам како глупост. Без разлика дали била на вашиот сајт или на било кој. Добронамерно го пишав ова, не мислам да навредувам ничија работа.
Не мислат сите како тебе искрено дека сме работеле на квантитет, а не на квалитет. Секој си има свој став, а за тоа за Кајгана и Точка не сакам да коментирам затоа што не сум компетентен во моментов (слабо ги отварам во последниот период).
Тоа во врска со статијата за Андерсон. Сеуште не сме дошле до ниво да имаме свои луѓе во Англија и да ни даваат информации околу се што се случува во фудбалот таму. Ние само ги пренесуваме вестите кои се наоѓаат во интернет просторот, нешто што го прават скоро сите сајтови во Македонија :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ти пишав на ПП предлози за сајтот, да не испадне критикувам само :)

--- надополнето ---

I cannot wait for the chance to go back onto the pitch at Old Trafford because this is the most special club of all, and I include Real Madrid in this list,” said Heinze. “United is a club built on success. It has heritage, legends and trophies, but for me Old Trafford is also a very human and warm place.”

Еве уште еден од пишман аџиите.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ти пишав на ПП предлози за сајтот, да не испадне критикувам само :)

--- надополнето ---

I cannot wait for the chance to go back onto the pitch at Old Trafford because this is the most special club of all, and I include Real Madrid in this list,” said Heinze. “United is a club built on success. It has heritage, legends and trophies, but for me Old Trafford is also a very human and warm place.”

Еве уште еден од пишман аџиите.
Тој што сакаше што побрзо да си оди од Манчестер, тој што сакаше да оди во Ливерпул, па и судска постапка мислам покрена?
Не го спомнувај на темата :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тој што сакаше што побрзо да си оди од Манчестер, тој што сакаше да оди во Ливерпул, па и судска постапка мислам покрена?
Не го спомнувај на темата :)
Тој, се извинува сега и со цел памет ова го изјави: I knew the risk of going from Manchester to Liverpool and what it means. I hope it doesn't tarnish the way they see me and they will remember the three years I had in the team."
Да да сигурно :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom