- Член од
- 24 октомври 2010
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 244
Не си ме разбрал добро, во ведите има приказни за користење на нуклеарна енергија едно 3000 + год п.н.е....дека ќе војува „...царство против царство, народ против народ...„
Не си ме разбрал добро, во ведите има приказни за користење на нуклеарна енергија едно 3000 + год п.н.е....дека ќе војува „...царство против царство, народ против народ...„
Нема измислени "богови", затоа што односот на лугето со "боговите" е на ти го дај ми го.Сите митологи и измислени религии, сите измислени богови, се продукти од овој и за овој Свет...
Da i istoto vazi i za tvojata religija posto i tvojata kako i site drugi vikaat samo nie sme pravite site drugi falc...
Интересно интересно, сите религии се лажни и измислени освен мојата. Од кај ми е познато ова?А ја батка, милион пати напишав дека учењето Христово ( а и учениците Негови..) не е од овој Свет и не е за овој Свет, туку е за Царството Небесно! Сите митологи и измислени религии, сите измислени богови, се продукти од овој и за овој Свет...
Гледаш како семантиката те води без да си ти свесен за тоа? ОДЛИЧНА употреба на наводници - морам да те пофалам пред под-форумската јавност која помно те следи сите овие години!Чисто „сумњам„ дека сме се разбрале.
Не си се разбрал. Во Ведите НЕМА приказни за користење на нуклеарна енергија. Во Ведите има приказни за митски војни. Некои луѓе описите ги ТОЛКУВААТ како описи на нуклеарни експлозии. Мислам дека има голема разлика.Не си ме разбрал добро, во ведите има приказни за користење на нуклеарна енергија едно 3000 + год п.н.е.
Da go ostavis Dmt na mira !!!!Не си се разбрал. Во Ведите НЕМА приказни за користење на нуклеарна енергија. Во Ведите има приказни за митски војни. Некои луѓе описите ги ТОЛКУВААТ како описи на нуклеарни експлозии. Мислам дека има голема разлика.
Опенхајмер зборува за нуклеарните напади на Хирошима и Нагасаки и неговото дело што го оставил во наследство на светот... за среќа досега такво нешто не се повтори.Ведите кежуваат за една војна
Како се вклопува користење на нуклеарна енергија во "предбиблиското време"?
Не збори бе!!!!!!!!Не си се разбрал. Во Ведите НЕМА приказни за користење на нуклеарна енергија. Во Ведите има приказни за митски војни. Некои луѓе описите ги ТОЛКУВААТ како описи на нуклеарни експлозии. Мислам дека има голема разлика.
Еве немора мене да ме слушаш, слушни го Опенхајмер.Da go ostavis Dmt na mira !!!!
Ako toj veli deka ima opis na nuklerani vojni vo Vedite, togas ima...
100%Опенхајмер зборува за нуклеарните напади на Хирошима и Нагасаки и неговото дело што го оставил во наследство на светот... за среќа досега такво нешто не се повтори.
А бе ти полош и од Мики си бил бе,.... кој ти ја наполни то глата со такви глупости? Цццц...Еве немора мене да ме слушаш, слушни го Опенхајмер.
А дури после кењај на форумов.
Ne e polos od Miki. Dmt e barem zabaven, Miki1 e dosaden ko smrt...А бе ти полош и од Мики си бил бе,.... кој ти ја наполни то глата со такви глупости? Цццц...
Толку му фаќа црпката. Сега едно кажува научникот погоре, овај ти кажува дека за друго зборувал.... на очи слеп те прави.Ne e polos od Miki. Dmt e barem zabaven, Miki1 e dosaden ko smrt...
Хахахахха дојде време ботови да ми кажуваат за тоа што сум правел.А бе ти полош и од Мики си бил бе,.... кој ти ја наполни то глата со такви глупости? Цццц...
Guilt is ineffective at changing sexual behaviors, only in decreasing pleasure while participating in them.
Evangelical Christians are one of the best targets for “re-converts” to non-belief.
Religions are highly effective at strong-arming gays, lesbians, and bisexuals into hiding or suppressing their sexual identities.
Leaving religion is strongly correlated with a significant improvement in your sex life.