Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И анкетата се сврте и покрај тоа што миланезите гласале за нас како што се збореше и пак интер не тепаше..џабе се бунеа некои дека не била реално гласањето.Тогаш беше сега не е...хехе

Не сум се логирал на форум или сум забораил да кажам I agree,како и да е треба да си ја испочитува кладбата :)

More more :)

Ne e mozhno da si zaborael, deka koga te citirav sigurno ti stigna poraka so citatot, si trebal samo "Da" da mi pishesh i sea edna godina ke me traumatizirashe kako ke sakash. Znam deka beshe online koga te citirav, i utredenta beshe ama ne vrate.

Prashajte go Сајтлер shto mi naprae koga ferski zagubiv kladba :)

More more :)

Ne e mozhno da si zaborael, deka koga te citirav sigurno ti stigna poraka so citatot, si trebal samo "Da" da mi pishesh i sea edna godina ke me traumatizirashe kako ke sakash. Znam deka beshe online koga te citirav, i utredenta beshe ama ne vrate.

Prashajte go Сајтлер shto mi naprae koga ferski zagubiv kladba :)
Се спаси од 1 годишна робја :pos:

Искрено не верувам дека ке издржеше, или ке "заборавеше" или стварно ке заборавеше....
А ако победеше Интер којзнае ќе велеше дека важи кладбата :pos:

Искрено не верувам дека ке издржеше, или ке "заборавеше":vozbud: или стварно ке заборавеше....

Mozhno beshe i ova, ne vikam ne, edna godina ne e mala rabota :icon_lol:, ama ne znam shto ima toj da bara sega jas da smenam avatari i potpisi, koga znam da beshe the other way around, ke mi recheshe deka nikade toj ne se soglasil so mene :)

Mozhno beshe i ova, ne vikam ne, edna godina ne e mala rabota :icon_lol:, ama ne znam shto ima toj da bara sega jas da smenam avatari i potpisi, koga znam da beshe the other way around, ke mi recheshe deka nikade toj ne se soglasil so mene :)

Ако не паднал договор нема потреба, заеби сега малце сеир си тераме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom