Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде каде е јунакот што се кладеше со мене во ГОДИНА ДЕНА носеше аватар потпис и све остало? Да не го барам низ темава,сам нека се јави.
Еве го јунакот бе..
Na edna godina mozhe? Avatar, tajtl, potpis, i toa za edna godina, koga i da posaka toj sto tepal, drugiot da go smeni avatarot/potpisot/tajtlot, vaka sakas?

Avatarite, potpisite, tajtllovite mora da se povrzani za Inter/Juve at all costs.

se plashish? :)
:tv:

Слабо дерби,едно од послабите досега...
Јуве како ретко досега оваа сезона,добар во одбрана,ова пред се се должи на слабиот Интер...
Си ја искористија својата шанса,,,можеа да дадат уште еден гол на ист начин..но Матри промаши...
Заслужена победа.....
За Интер шо да кажам...
Слаба игра,не наметнаа иницијатива,иако го имаа поседот......посебно во прво полувреме не покажаа ништо...
Во второ пркнаа малку...ама и тоа не беше доволно...
Грешка на Леонардо со ставањето на Пандев наместо Карја...за оној Јувентус синиќа требаше да се пушти некој побрз играч...
Но тенката клупа си го прави своето....
Ето отсечен на лева страна,Пацини око не отвори,Снајдер цело време дуплиран.....ефектот е тој..
И сеуште не можам да се ИЗНАЧУДАМ како можеше Ето да го промаши она ЗИЦЕРИШТЕ во 89 минута....
Па она е поневозможно да го промашиш отколку да го дадеш...
Па и со лева шутираше...:nesvest:иако топката беше измислена само да ја проследи со својата посилна десна нога во празниот гол...:tapp:
Вака само и даде неубав лет на топката,и го промаши НЕВОЗМОЖНОТО...:kesa:..
Ај за ситуацијата кога ја промаши топката полесно е да се свари,ама онаква шанса,напаѓач од негов калибар не смее да промаши...
Кога нема да се искористи на ваков слаб меч,ваков подарок,поразот е АПСОЛУТНО ЗАСЛУЖЕН...

Ајде каде е јунакот што се кладеше со мене во ГОДИНА ДЕНА носеше аватар потпис и све остало? Да не го барам низ темава,сам нека се јави.
А ти јуначки му го прифати предлогот или јуначки си поќуте? :pos:

Тоа е доказ во моја корист како адвокат на Јонзе :pos:
- Димитар вика дека сака да се клади
- Јонзе поставува услови
- Димитар го нема да каже I agree

Што ако Јонзе дадеше предлог на 6 литри крв да се кладат, ќе го испумпавме сега? :pos:

Тоа е доказ во моја корист како адвокат на Јонзе :pos:
- Димитар вика дека сака да се клади
- Јонзе поставува услови
- Димитар го нема да каже I agree

Што ако Јонзе дадеше предлог на 6 литри крв да се кладат, ќе го испумпавме сега? :pos:
Јонзе ако излезе плачпичка нема да си ја одработи кладбата .. пред натпреварот неможеше да се сопре од зборување а сега откако ја изгуби кладбата го нема никаде :tv:

Јонзе ако излезе плачпичка нема да си ја одработи кладбата .. пред натпреварот неможеше да се сопре од зборување а сега откако ја изгуби кладбата го нема никаде :tv:
Нема кладба, се додека двајцата не се договорат. Во случајов Димитар немаше кохонес за кладбата со овој лудиов од Талахаси, си рече ај ќе си ќутам јас, ако победиме ќе тврдам дека сме се кладеле, ако не, никому ништо.

Лудаци, на една година... :pos:

Не сум се логирал на форум или сум забораил да кажам I agree,како и да е треба да си ја испочитува кладбата :)

Не сум се логирал на форум или сум забораил да кажам I agree,како и да е треба да си ја испочитува кладбата :)
А си забораил... еми и тој забораил :pos:
Ај ај, не сме од вчера, се знае кога е кладба. Јас сакав да фатам 100 евра дека Удинезе ќе даде трет гол со Чезена, ама забораив да кликнам (читај, немав г'з да кликнам). Така да не бранувај сега, знам дека ти е криво што нема да се изживљаваш со Јонзе 1 година ама сам си крив. Ма да мислам дека и да се кладевте ќе го извадев на привремено лудило :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom