Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум се логирал на форум или сум забораил да кажам I agree,како и да е треба да си ја испочитува кладбата![]()
Се спаси од 1 годишна робјаMore more
Ne e mozhno da si zaborael, deka koga te citirav sigurno ti stigna poraka so citatot, si trebal samo "Da" da mi pishesh i sea edna godina ke me traumatizirashe kako ke sakash. Znam deka beshe online koga te citirav, i utredenta beshe ama ne vrate.
Prashajte go Сајтлер shto mi naprae koga ferski zagubiv kladba![]()
Искрено не верувам дека ке издржеше, или ке "заборавеше"Се спаси од 1 годишна робја![]()
А ако победеше Интер којзнае ќе велеше дека важи кладбатаИскрено не верувам дека ке издржеше, или ке "заборавеше" или стварно ке заборавеше....
А ако победеше Интер којзнае ќе велеше дека важи кладбата![]()
Искрено не верувам дека ке издржеше, или ке "заборавеше"или стварно ке заборавеше....
Mozhno beshe i ova, ne vikam ne, edna godina ne e mala rabota, ama ne znam shto ima toj da bara sega jas da smenam avatari i potpisi, koga znam da beshe the other way around, ke mi recheshe deka nikade toj ne se soglasil so mene
![]()
А ако победеше Интер којзнае ќе велеше дека важи кладбата![]()
Поздрав до интерашите со песнава:helou: