Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кладби Јувенташи? По потпис, по аватар и по тајтл за 2недели па нагоре, колку шо сакате да носите... :)

Кладби Јувенташи? По потпис, по аватар и по тајтл за 2недели па нагоре, колку шо сакате да носите... :)

Сака Хакет_Мен иди кај него на профил и пиши му

Кој изгуби носи 2 недели аватар по желба на победникот. Диал?

Интер е во подобра форма и има подобар тим од Јувентус. Реално гледано би требало Интер да победи, но сепак ова е дерби натпревар и мислам дека Јуве ќе изигра добра партија и ќе гледаме добар натпревар.

Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.

Bi trebalo da ima mnogu golovi, onaka 4-6, eden neka e vo mrezata na Inter, drugite tamu kaj sto pripagjaat vistinski :)

--- надополнето ---

Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.

Ja zgreshe temata, ima podforum za zhivotni, ova e fudbal, nema lav ni machka ni magare ni kuche a bogami ni kuchka. :)

A inaku po shto e Juve ranet lav? Deka e shesto mesto? A shto ochekuvashe ti za prvo mesto da se bori? Taman si e Juve, voopshto ne e ranet lav, so ekipava koja ja ima moze da ja vikame i Dragon :icon_lol:

Osmo mesto bilo be :pos:

Има некој заостанат, што сака кладба ?
На потпис, 1 недела ?

конечно Дел Нери има фудбалери со кои може да парира за вакви тешки натпревари-се очекува од новите засилувања да се истакнат и докажат како би ја продолжиле карирерата во еден гигант ! типувам победа на Јувентус-без двоумење

А, и акнетата кажува кој ке победи, аиии :Р едвај чекам.

Инаку нема ли никој уште пријавено за кладба? Зошто се плашете ?

А, и акнетата кажува кој ке победи, аиии :Р едвај чекам.

Инаку нема ли никој уште пријавено за кладба? Зошто се плашете ?

Na edna godina mozhe? Avatar, tajtl, potpis, i toa za edna godina, koga i da posaka toj sto tepal, drugiot da go smeni avatarot/potpisot/tajtlot, vaka sakas?

Avatarite, potpisite, tajtllovite mora da se povrzani za Inter/Juve at all costs.

se plashish? :)

Ja zgreshe temata, ima podforum za zhivotni, ova e fudbal, nema lav ni machka ni magare ni kuche a bogami ni kuchka. :)

A inaku po shto e Juve ranet lav? Deka e shesto mesto? A shto ochekuvashe ti za prvo mesto da se bori? Taman si e Juve, voopshto ne e ranet lav, so ekipava koja ja ima moze da ja vikame i Dragon :icon_lol:

Osmo mesto bilo be :pos:

Слабо читам латинични постови.

--- надополнето ---

^ Се јавија и падобранците :tapp:

Зашо падобранец? Ако се однесуваше на мене. Си кажувам мое мислење за мечот Јувентус-Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom