Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Него да не идеме многу офтопик, шо ми беше муабетот.......

Аа да, Juventus - Inter 1:0 а? :pos2:

Фала на сите на честитките!

Матри ви ја скрати маката.
Неможам да должам, али Ето е голем коњ, увјек на вакви натпревари (дерби) игра под очекувањата, ваљда нема искуство или ? хм.
Ајт, сега против некој 2ролигаш Ето ке се разигра.

Чао.

Против второлигаш,против трето лигаш..барем ние таквите ги победуваме:tv:..вака така онака :):):)

Шала на страна јувенташи честито нека вие победата:)

Да си го земете, разбираш... :pos:
Да не одам оф-топик многу, ама најиритирачки после Трпевците од Сител е оној Видевски од МТВ, ама тој па многу повеќе од Бране се грижи да не научи нешто. Си запишува 6-7 податоци и си ги чита цел натпревар, по едно време на памет си научил што иде следно :pos:
Си го имаме ние Стеве :)

дечкото од фан клуб Интер што си го имаше Матри за аватарче-може да го задржи слободно-за долго сеќавање :smir:

Нема го да пише овој Zaebaniot, да го видам што аватарче,потпис и тајтл смени. :)))))

ме изненадија Јуве со убавата игра, не очекував да победат, честито...

Мататататататататри!!!!! Туку јас да си прашам, Пазини играше денес?:pos2:

Ја имам друго прашање Матераци беше на клупа?Или отиде до трофеј собата на Јуве да украде уште еден трофеј?:pos:

Ја имам друго прашање Матераци беше на клупа?Или отиде до трофеј собата на Јуве да украде уште еден трофеј?:pos:

Што ќе му е да кради??...си има доволно човекот освоено:)

Ајде каде е јунакот што се кладеше со мене во ГОДИНА ДЕНА носеше аватар потпис и све остало? Да не го барам низ темава,сам нека се јави.

Тука сум бе, уживајте, само нема да пишам кај нас во фан-клуб, ме мешет со вас. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom