Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од секогаш ми биле идиотски ваквите статии на гоал.цом

Спортската не ја рачунаш? :)

ps. Многу оф-топик заминавме, да дадам јас гледиште за мечов. Кај нас нема да играат можеби најдобриот тандем во одбрана, Лусио - Самуел, а колку шо гледам ќе нема некој повреден/суспендиран кај Јувентус (освем Quaglirela, не е вака, ама се знае за кој мислам :)). Лани беше слично некако, Интер беше во серија победи, а Јуве играше топло-ладно, па тогаш победивте. Лани се ми ојт умов дека истото ќе е т.е. ќе играте ко да немат утре, а Интер не ми се верува дека ќе го сфатат овај натпревар пресериозно, ќе им е само уште еден натпревар во лигата. Тука ја гледам предноста на Јуве и ќе дадат како шо кажав се од себе за мечов. Друго, ако почнит Лео со Занети лев бек ќе направит добра работа, бидејќи се виде во првиот натпревар второ полувреме дали мрдна Красич, за разлика од првото, каде што Красич буквално му го сврти умот на Киву. Очекувам истото да му го прави и на Нагатамо, ако секако почне Лео со него. Снајди полека се враќа во таа ѕверска форма што беше лани и тоа ме радува, но незнам баш колку ќе влијае тоа на мечот.

Реално, 2-1 за Јувентус се ми ојт натака, со нерешено би бил презадоволен, има време ќе го стигниме на другите натпревари Милан. :) Сепак, дерби е и се може да се очекува на крајот...
Друже, сепак тоа е дерби натпревар и се игра најмногу за ривалсто помеѓу двете екипи. Неможеш да кажеш дека нема да го сватат пресериозно :)

Очекувам интересен натпревар со многу напнатост.Предноста на Јуве е домашниотт терен,ама тоа што ме радува кај Интер е тоа што влегуваме во препознатлива форма!Како фан на Интер,сакам победа нормално, но пред се сакам да гледам интересен фудбал вечерва!

Друже, сепак тоа е дерби натпревар и се игра најмногу за ривалсто помеѓу двете екипи. Неможеш да кажеш дека нема да го сватат пресериозно :)

Играчите на Интер како по обичај се мотивираат најповеќе кога ќе играат дерби против Милан..тогаш ја оставаат душата на теренот и се борат максимално на теренот за секоја педа,што во случајот не е така кога играат против Јувентус..тоа сакаше да го објасни Забеаниот:)

Никогаш, ама баш никогаш не се калдам на нешто што не зависи од мене самиот. Може да се кладам дека ќе те исплескам у пинг понг, билијард, табла, табланет, бриџ итн слични глупости ама да гарантирам кој ќе биде пред кого на табела, тоа не можам. Во врска со ова можам само да си кажам свое мислење а како ќе биде само Бог знае.
Во пинг понг кога сакаш,тука сум доста добар и сигурен сум дека ке те победам!Ако си за играње,на располагање сум ти!

Во пинг понг кога сакаш,тука сум доста добар и сигурен сум дека ке те победам!Ако си за играње,на располагање сум ти!
И јас сум добар во сите набројани игри ама не ми беше муабетот да си се пофалам туку ги набројав како пример во што би можел да се кладам. Ако изгубам барем знам дека јас сум заебал и никој не ми е крив. Од кога сум на форумов, се немам со никој кладено на аватар или потпис. Не ми се свиѓа таква кладба, Јуве да изгуби од Интер (доволна ми е таа казна) и плус јас за казна да носам аватар од Интер.

Победа за Јуве, дека се послаби од Интер, да, но попалени се момците и очекувам машка борба до крајот, во која како фаворит ги гледам Јувентус.

Победа за Јуве, дека се послаби од Интер, да, но попалени се момците и очекувам машка борба до крајот, во која како фаворит ги гледам Јувентус.
:smir:

Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.

Ова е дефинитивно најглупиот пост кој го има прочитано за оваа година...Синкир Јувентус кој знае колку квалитетна екипа е па дури и надимак ''лав '' му стегна во постот...!:tapp:

Хмм...

Келини е најголем цар, особено кога ќе дрибла :pos:

Заслужено водство имаме на полувреме, интер многу грешат се надевам ке падне уште некој гол во второ полувреме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom