Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже, сепак тоа е дерби натпревар и се игра најмногу за ривалсто помеѓу двете екипи. Неможеш да кажеш дека нема да го сватат пресериозноСпортската не ја рачунаш?
ps. Многу оф-топик заминавме, да дадам јас гледиште за мечов. Кај нас нема да играат можеби најдобриот тандем во одбрана, Лусио - Самуел, а колку шо гледам ќе нема некој повреден/суспендиран кај Јувентус (освем Quaglirela, не е вака, ама се знае за кој мислам). Лани беше слично некако, Интер беше во серија победи, а Јуве играше топло-ладно, па тогаш победивте. Лани се ми ојт умов дека истото ќе е т.е. ќе играте ко да немат утре, а Интер не ми се верува дека ќе го сфатат овај натпревар пресериозно, ќе им е само уште еден натпревар во лигата. Тука ја гледам предноста на Јуве и ќе дадат како шо кажав се од себе за мечов. Друго, ако почнит Лео со Занети лев бек ќе направит добра работа, бидејќи се виде во првиот натпревар второ полувреме дали мрдна Красич, за разлика од првото, каде што Красич буквално му го сврти умот на Киву. Очекувам истото да му го прави и на Нагатамо, ако секако почне Лео со него. Снајди полека се враќа во таа ѕверска форма што беше лани и тоа ме радува, но незнам баш колку ќе влијае тоа на мечот.
Реално, 2-1 за Јувентус се ми ојт натака, со нерешено би бил презадоволен, има време ќе го стигниме на другите натпревари Милан.Сепак, дерби е и се може да се очекува на крајот...

Друже, сепак тоа е дерби натпревар и се игра најмногу за ривалсто помеѓу двете екипи. Неможеш да кажеш дека нема да го сватат пресериозно![]()

Во пинг понг кога сакаш,тука сум доста добар и сигурен сум дека ке те победам!Ако си за играње,на располагање сум ти!Никогаш, ама баш никогаш не се калдам на нешто што не зависи од мене самиот. Може да се кладам дека ќе те исплескам у пинг понг, билијард, табла, табланет, бриџ итн слични глупости ама да гарантирам кој ќе биде пред кого на табела, тоа не можам. Во врска со ова можам само да си кажам свое мислење а како ќе биде само Бог знае.
И јас сум добар во сите набројани игри ама не ми беше муабетот да си се пофалам туку ги набројав како пример во што би можел да се кладам. Ако изгубам барем знам дека јас сум заебал и никој не ми е крив. Од кога сум на форумов, се немам со никој кладено на аватар или потпис. Не ми се свиѓа таква кладба, Јуве да изгуби од Интер (доволна ми е таа казна) и плус јас за казна да носам аватар од Интер.Во пинг понг кога сакаш,тука сум доста добар и сигурен сум дека ке те победам!Ако си за играње,на располагање сум ти!
:smir:Победа за Јуве, дека се послаби од Интер, да, но попалени се момците и очекувам машка борба до крајот, во која како фаворит ги гледам Јувентус.
Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.
Ова е дефинитивно најглупиот пост кој го има прочитано за оваа година...Синкир Јувентус кој знае колку квалитетна екипа е па дури и надимак ''лав '' му стегна во постот...!![]()
Келини е најголем цар, особено кога ќе дрибла![]()