Chelsea v Liverpool | Stamford Bridge, London | 06.02.11 17h |

Кој ќе победи на дуелот на Стемфорд Бриџ?

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ау Торес во првиот состав,ке биде интересно
Но сакав и Суарез да ја почне утакмицата

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Бев убеден, дека ќе победи Челзи.. Но денес цел Широк Сокак, коментираше за нерешено.. Дозволив да ме убедат, да го изиграм нерешено.. Ако биди така, барем нека биди со ист резултат како нашиот вчера, а мегу овие два тима, Челзи и Ливерпул тоа нема да е нешто ново

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.627
Поени од реакции
14.528
Ова на Родригез ќе биде промашување на годината.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле мислев дека Чех ќе му удри бокс на Ивановиќ, не сум го видела онака изнервиран :)

F

fantomX

Гостин
Леле мислев дека Чех ќе му удри бокс на Ивановиќ, не сум го видела онака изнервиран :)
И јас би бил ако сум голман кој во секој момент можи да прими гол без моја кривица имајќи во предвид шо тоа прават моите колеги во поле.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас би бил ако сум голман кој во секој момент можи да прими гол без моја кривица имајќи во предвид шо тоа прават моите колеги во поле.
Тоа викам, му прекипа и на него, пред тоа на Кол му беше поважно да крене рака за офсајд отколку да го блокира Макси =)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како што очекував на Торес нозете му се секоа...очигледно дека премногу притисок има на себе и сеуште не му е леснод а се прилагоди во новата средина па и уште во дебито се најде да игра против своите поранешни соиграчи каде е навикнат да проигрува......Иначе Макси Родригес:jaj:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
И заклучок од дербито, Агер не бил во добри односи со Торес.
Никаков фудбал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Kaко бе никаков заклучок, Даглиш е цар, ЦАР !

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито победа на фановите на Ливерпул. Го гледав само второто полувреме и секоја чест за борбеноста. Нема секогаш Жерард да му подава на Дрогба, и мало морген шо ќе е се како лани 6/6 добиени дерби натпревари. Поразени по втор пат од Ливерпул годинава.

Фацата на Торес...греота.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom