Ова се 5-те причини зошто робијашкава решила да ја испланирала својата бременост.
Абе тикварче, ова се петте минути каде твојот болен мозок ја носи привилегијата да во неговата егзистенцијална подробост ја дефекира од себе цела своја болест а во едно излевајќи се во една синтаксичка вирусоидна хомојомерија. Зошто хомојомерија? Затоа што ти тикварче (јеховино сведоче) треба да разбереш дека ти не си болен, туку ти си болеста. Колку и да ти даде тебе човек привилегија и позиција на клетка, макар и една, твојата антрополошка еволуција ќе биде во ЧЕКОР НАПРЕД. Јас не ја вреѓам човечката природа, не можам. Ти си вирус, изродбеничи вирус во една иста форма, во којашто се распркува и пак останува исто. Не може да има напредок, ни хипертрофија ни атрофија.
Твоето дејствување треба да се скрати, да се елиминира, во најдобар случај да се бастардиса од општествените текови. Болест (т.е. ТИ), користејќија оваа имунолошка (интелектуална) слабост на општеството, подобноста за добра ракоблудност и манипулација на овие пошироки маси, оваа родена синекура под пазувите на ВМРО-вците, е само една акутна болест која што бара итекако побрза интервенција и кратење на маките на оние заболени, во исто време карантински бункери, и до корен со нив и вирусот (ти и таквите како тебе).
Јако е што и ти и таквите шапшали како тебе ја држат дршктата на камшикот и во ова општество на спектаклот размаваа насекаде, давајќи си на себеси улога на "помазениот" и со тоа мислејќи дека фрлаат грстови со сено, жито, 'рж итн., тие само оргијашат со и онака нездравиот промискуитетен собир на масата...
Викам јас, такви како тебе, треба да се скратат, за сите агилни и закострежени делови од нивната физиономија. Да егзистираш ама како што ти налага твојата природа, казмиче, лопатче и зелниче на нива... И по некој златен прстен на раце...
--- надополнето ---
Ќе се сложам со ова и нема да те читам што имаш напишано подолу. Не мора и мене никој да ме чита, хејтер сум.
Криминал=затвор.
Бременост=вонредна состојба.
Кој е крив? Адвокатот.
Зошто? Не се залагал за домашен притвор.
Фала, чао, пријатно. Мило ми беше.
А шо мислиш дека ќе ти кажи тебе ВМРОец бе будало! Мислиш дека вината ќе си ја задржи во сопствениот табор?
Нема шо да реагира адвокат, СУДОТ ДОБИВА ИЗВЕШТАЈ ДЕКА Е БРЕМЕНА, АЈТ ДОМА!
Перверзни идјоти.