Проектни за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Зајче
  • Време на започнување Време на започнување
Правам проектна задачо по историја и тема ми е : Животниот пат на Александар 3 Македонски. Доколку знае некој кои книги може да ми помогнат или ако има некои материјали би му бил благодарен ако ми ги каже. Каков метод треба да применам при пишување на проектната ?

zdravo dali ima nekoj materijali na tema IN-VITRO oplotoduvanje od nekoi kngi ili od net potrebno mi za maturska rabota ve molam ako ima nekoj neka mi napravi usluga mnogu ke mu bidam blagodaren :))
fala odnapred :D

Е па вака, мене не ми треба да ми напрај некој проектна туку да ми дајте идеја на шо тема по Англиски јазик би можела да ја напрам проектната..... :icon_ques

Можеби веќе си се одлучила за што ќе пишуваш во твојата проектна но сепак да ти го дадам моето мислење, јас минатата година изработив прекрасна проектна задача по Англиски јазик, всушност бев единствениот ученик во моето училиште да направам проектна задача по Англиски, а изборот ми беше English Landmarks - Англиски знаменитости, пошто Англија ги има многу на пример: Часовникот Big Ben, Backhingem Palace, The Millenium Wheel, Stonehange, The Palace of Westminster и многу други па доколку избереш неколку од тие знаменитости и напишеш по нешто занимливо и ете ти имаш прекрасна проектна задача. Како и да е не би било лоша идеа да направиш за Македонија, замисли претставување на Македонија на Англиски јазик сигурна 5ка :smir: Се надевам дека ова ќе ти помогне при одлуката.

Проектна по програмирање, заинтересиран некој да ми напише ? Треба да се направи програма во Делфи, и преку проектната да се објасни кодот на програмата.

Проектна по програмирање, заинтересиран некој да ми напише ? Треба да се направи програма во Делфи, и преку проектната да се објасни кодот на програмата.

Ениуан ?

Можеби веќе си се одлучила за што ќе пишуваш во твојата проектна но сепак да ти го дадам моето мислење, јас минатата година изработив прекрасна проектна задача по Англиски јазик, всушност бев единствениот ученик во моето училиште да направам проектна задача по Англиски, а изборот ми беше English Landmarks - Англиски знаменитости, пошто Англија ги има многу на пример: Часовникот Big Ben, Backhingem Palace, The Millenium Wheel, Stonehange, The Palace of Westminster и многу други па доколку избереш неколку од тие знаменитости и напишеш по нешто занимливо и ете ти имаш прекрасна проектна задача. Како и да е не би било лоша идеа да направиш за Македонија, замисли претставување на Македонија на Англиски јазик сигурна 5ка :smir: Се надевам дека ова ќе ти помогне при одлуката.
Kaj nas vo sredno mozheshe samo za raboti koi ja zasegaat Velika Britanija/Amerika da se pishuva. Taka da ne sum bash sigurna dali bi mozhel/a da pishuva za Makedonija.

Дајте ми некој пример како да почнам да правам, бидејки не верувам некој да може да направи, забегана тема сум. =)

Kaj nas vo sredno mozheshe samo za raboti koi ja zasegaat Velika Britanija/Amerika da se pishuva. Taka da ne sum bash sigurna dali bi mozhel/a da pishuva za Makedonija.

Па што знам, најдобро е да се консултира со Менторот. Инаку мислам дека на денешно време си слободен да пишуваш за што сакаш се додека направиш добра презентација.

^ Зајче.

Сообраќајна струка.

ПОИМ ЗА АВТОБАЗИ И ОСНОВНИ ТЕХНИЧКО - ТЕХНОЛОШКИ ЕЛЕМЕНТИ ВО АВТОБАЗАТА

Нешто околу:
Дефинирање на автобази
Критериуми за сместување на елементи во автобазата
Автобази за автобуси , за товарни возила
Примери за автобази

нешто материјал околу овие теми ми треба ? :) па да почнам да правам оти нема уште многу време.

Фала однапред!

Конечно се наканив да ја пишувам проектната задача и одма проблем... незнам како да почнам одма удрив ќорскокак, некој да се најде да ме упати малце. Тејнкс.

dali moze nekoj da mi mi dade nekoj proekt za matura na tema abs ????eli nekoj informacii da sostavam proekt

Иам ја од пред две години проектна по Филозофија на тема „Моќта на медиумите“ ако на некој му треба нека пише ПП ( готова е проектната ама не ми е у PC верзија само ми е испринтата ----не ја продавам, онака ја давам ако на некој му врши работа!

ај вака ми треба проектна по математика која било тема пишете цена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom