Проектни за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Зајче
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога е дозволено, рекламирање на вакви работи на Кајгана... јас мислам дека во канта треба да оди темата... МОДЕРАТОРИ?

Супер тема. Можеби некој стварно има потреба од проектна задача за матура, а има недостиг од време.

Дај некој нека ми даде пример за тема за проектна задача по Информатика, само да не биде "Историја на Кумпјутерите", фала однапред. :kafe:

кој има пари, бујрум мое сандаче, има простор уште.
Примам и девизи,

Дај некој нека ми даде пример за тема за проектна задача по Информатика, само да не биде "Историја на Кумпјутерите", фала однапред. :kafe:

Па на пример Компјутерски вируси ... нешто така, интересна тема е.

Е па вака, мене не ми треба да ми напрај некој проектна туку да ми дајте идеја на шо тема по Англиски јазик би можела да ја напрам проектната..... :icon_ques

Е па вака, мене не ми треба да ми напрај некој проектна туку да ми дајте идеја на шо тема по Англиски јазик би можела да ја напрам проектната..... :icon_ques

Па можеш за било што да пишуваш ... многу теми има. Можеш да одбереш за некој град да пишуваш, за некој фудбалски клуб од Англија, за некоја поважна личност од Англија или Америка ...

Е па прво сакав за Лондон ама некако не знам за шо побрзо да пишам оти Лондон е мн. широк поим.... ми се бендиса то за фудбалскиот тим ама и ме привлеква за Вилијам Шекспир нешто поврзано со Ромео и Јулија.... велиш ќе биди интересно ?

Напиши за принцезата Дајана и нејзината љубовна врска со тој фараонот. Ќе видиш, воодушевени ќе бидат тие од комисија.

Јас треба да пишувам за Виста.
Ако има некој нешто готово нека прати по ПП.

Јас имав тема "Интернет криминалот, локален и глобален проблем во современото општество" , ако ти треба помош околу тоа како да склопиш нешто пиши ми пп ќе се потрудам да ти објаснам некои работи ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom