V
Viktor g
Гостин
Применета никогаш не истакнува резултати на огласна од колквумKolgei,aj nekoj ako odi na fax da vidi primeneta ekonomija rezultati,neka gi slika,ili neka vidi za mene(Viktor Vasileski 52852)Blagodarime)))
Применета никогаш не истакнува резултати на огласна од колквумKolgei,aj nekoj ako odi na fax da vidi primeneta ekonomija rezultati,neka gi slika,ili neka vidi za mene(Viktor Vasileski 52852)Blagodarime)))
Ahm,ali deka on rece u petok ke ima rezultati)))Fala u svaki slucajПрименета никогаш не истакнува резултати на огласна од колквум
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190228_1931012716044_1264037086_2297215_3450692_n.jpgeli=];4177117 напиша:Kolegi nekoj da ne gi ima slikano rezultatite po upravuvanje so sistemi
Не се во никој случај. Дури на почетокот имаше дел кои и сакаа да земат, па асистентот, бидејќи не се запишале на списокот на првите вежби, не прифаќаше понатаму.Дали семинарските по МЧР се задолжителни.Некој да објасни???
ISIC картичките не се за присуство туку за студентски попусти.Колеги што бидна со ISIC картчките почнаа ли да евидентираат присуство со нив ?
Па не баш. Првична намена им е евиденција на предавање, а истовремено и попусти.ISIC картичките не се за присуство туку за студентски попусти.
Mислам 44, ама не ме фаќај за збор.Fala mnogu za rezz ako znae nekoj kolku se maksimum poeni neka pishi .
На асистентот, Љупчо Ефтимов, најкасно до утре.Колеги да не знае некој на кого треба да му се испрти меил со групите за семинарска по Економика?