Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Политика на Технолошки Развој да не има резултати,да не знае некој??

Да не знае некој случајно дали е задолжително тоа за пракса што пишува на сајтот и дали се однесува за сите години од тој смер и кај кого треба да се обратиме ? :pipi::kesa:
На кои пракси мислиш? Скоро кај секоја си има наведено за кои години е, најчесто за апсолвенти или евентуално 3та.
Сега има едно ново ставено што е само за надворешна трговија, ако мислиш на тоа.
Колеги до кога треба да се пријави тема за семинарска на студентски или не се знае рокот уште?
Семинарските што се на студентски се укинати, освен ако си 4та по некоја постара програма.

Утре ќе имат англиски предавање од 8? Ми се стажи за факултетот. :(

Боби[Мкд];4175664 напиша:

З'ш да немат :)

Ќе има ... обавезателно да идеш :pipi:

На кои пракси мислиш? Скоро кај секоја си има наведено за кои години е, најчесто за апсолвенти или евентуално 3та.
Сега има едно ново ставено што е само за надворешна трговија, ако мислиш на тоа.

Семинарските што се на студентски се укинати, освен ако си 4та по некоја постара програма.

4-та не прават семинарски

Боби[Мкд];4175830 напиша:
Чувај едно место, ќе те частам кафе у мавровка после. :pos::pos:
Да бе сакаш со 30 денари да поминеш :pos: Иначе имаш место не се секирај... не е на предавања како претходно а башка и во петок од 8 саат... мало морген, а и јас прашање е дали ќе идам :)

Знае некој за Управувачко со колку се положува и дали пушта само на задачи или теорија ако си положил, тоа само да полагаш на втор колоквиум?

Се положува со 15 бода од задачи и 15 од теорија. Не верувам дека ќе те пушти само со задачи или само со теорија на втор колоквиум. Така пушташе само на испит, ако паднеш еден дел, следната сесија да го полагаш само тој дел. Ама ако имаш над 30 бода вкупно од задачи и теорија, а на едно од тие имаш помалку од 15 бода прашај ги асистентите, може ќе те пуштат да полагаш втор колоквиум.

Чисто информативно за тие што вчера не беа на увид Статистика, ја спуштија границата на 21 бод, под услов на 2 колоквиум да го вратите тој 1,5 поен.:pipi:

И дека ти се стажи за факултетот, баш на англиски одбра да отидеш :pos2::pos2:

--- надополнето ---

Чисто информативно за тие што вчера не беа на увид Статистика, ја спуштија границата на 21 бод, под услов на 2 колоквиум да го вратите тој 1,5 поен.:pipi:

Драган го кажа истово на предавање вчера. На втор колоквиум границата за тие што положивме пак ќе си биде 22,5, а за овие со по 21 ќе биде 24.

Kolgei,aj nekoj ako odi na fax da vidi primeneta ekonomija rezultati,neka gi slika,ili neka vidi za mene(Viktor Vasileski 52852)Blagodarime:):):):))))

Kolegi nekoj da ne gi ima slikano rezultatite po upravuvanje so sistemi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom