Повели :smir: Пријави се на групата, треба да те прифати асистентот за да станеш член, и преку неа на меил ќе ни праќаат документи (презентации енд стаф)Да не знае некој која беше групата по финансиски пазари и институции што ја кажа аситентот, и што има на неа?
Ми кажаа дека стигнал до 134 страна.До каде е стигнат со предавања Економика на претпријатие и има ли нешто скратено од книгата?
A za povisoka ocenka treba da se uci i od kniga ili prasanjata pagaat samo od skriptata?Лани беа на заокружување, со повеќе точни одговори, мислам дека имаше 4 понудени одговори и може да беа 4 точни, а немаше наведено колку се точни.
Има добри скрипти во либро, на памет се учеа само набројувањата и се поминуваше.
Kazaa deka stignal do 134 str. Ne treba da se uci od 48 do 51, od 61 do 68, od 104 do 134, tretata tema i poslednata t.e. 11 tema.Znae nekoj do kaj e so predavanja Prof, Bojadzioski EKONOMIKA,i do kaj ke e prviot kol.?
Samo se znae deka se od 11 do 19 mart. Drugo nema nisto podetalno. Ponatamu ke bide istaknato.da ne imaat spomnato MCR ili megunarodna ekonomija koga ke ni bidat kolokviumite
Ke mozes nakratko da mi kazes sto treba da se uci po statistika, od kade ne se pagaat prasanja i sto treba najmnogu da se uci?Prodavam Statistika, obelezano se so treba da se nauci za 10ka Cena 800 den
Да се надоврзе Редхед на ова-ке ве замолам без пп во иднина, не можам по мејл да ви праќам прашања, не дека ме мрзи, него немам резервен мејл. Е фала.Thanks to Redhead.