- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Куцањето.:baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сака да биде најдобар во историјата... ама се му е џабе, бројките кажуваат друго... Плус MJ последните две години од својата NBA кариера ги изигра со бастумКако мало дете, се тепа за топки, и имав впечаток дека им одржал некоја лекција од типот: Правете што ќе правите, ама сите топки мене има да ми ги подавате. Кој еготрип е човеков тоа чудо едно. Јас никој друг од западот не забележав освен Коби, се друго беше споредно, па и другиве како да се плашеа да не не смеат да шутнат. Ко да не е Ол Стар натпревар.
Џејмс на почеток ја зезна работата, да не шутираше како луд од неизградени позиции Истокот немаше цело време да брка негатива. Очекував повеќе да покаже Роуз, ама скроз се изгуби.
Да бе стварно, единствен плус на Леброн е трипл-дабл... и тоа за чудо... само втор кошаркар во историјата на NBA кој остварил трипл-дабл на All StarНезнам што толку го плукате Коби , баш прееска глеав статистики
Дурант имаше 11-23FG-A 4-11 3PM-A 34 поени
Коби имаше 14-26FG-A 2-7 3PM-A 37 поени
Коби ко што приметив имаше најмногу скокови на утакмицата 14 а скоковите никој не му ги дава значи не е само поени , асистенции што имаше малце имаше ама сепак беше боље од LeBron единствен плус на Леброн е трипл-дабл.
Ако глеаме по историјата Коби 81 поен , 5 прстени и уште мал милион ствари , млад е леброн треба уште да учи може ке стане нешто како Коби ама тоа ти е под голем знак прашалник.Да бе стварно, единствен плус на Леброн е трипл-дабл... и тоа за чудо... само втор кошаркар во историјата на NBA кој остварил трипл-дабл на All Star![]()
Да бе стварно, единствен плус на Леброн е трипл-дабл... и тоа за чудо... само втор кошаркар во историјата на NBA кој остварил трипл-дабл на All Star![]()
доста бе навивачи на Леброн... значи поискомплексиран тип нема од него... значи цело време топката беше кај него се тепаше ко будала да направи 10 скока, па после додаваше се додека на сила не направи 10 асистенции, и кога виде дека само ако победи истокот ќе биде MVP почна да солира да шутира влезови да прави... и на крајот се накурчи зашо дурент даде првото слободно зашо неможеле да победат за да биде MVP ебате сељакот ебате искомплексиран!!!!
а да беше Брајант со слична идеја како овој одамна ќе го надминеше рекордот на Чембеленд до последната четвртина... и дај пораснете веќе еднаш ова беше еден од подобрите Ол стар каде колку толку имаше одбрана(со лични, со ова со она..) доста ми е веќе да гледам аматерска кошарка кој како ја земе топката да иде на кош и да забие на најчуден начин... точно дека е интересно да гледаш убави потези ама тие да бидат со каква таква одбрана... а точно дека фалеа пред се добри асистенции а за тоа се криви плејмејкерите никој друг
А кога не се лакомел гадот?Што е со Коби работата бе,се излакоми за МВП уште од прва секунда,тапа работа.
Петок утакмицата беше 5 пати поинтересна!
. и дај пораснете веќе еднаш ова беше еден од подобрите Ол стар каде колку толку имаше одбрана(со лични, со ова со она..) доста ми е веќе да гледам аматерска кошарка кој како ја земе топката да иде на кош и да забие на најчуден начин... точно дека е интересно да гледаш убави потези ама тие да бидат со каква таква одбрана... а точно дека фалеа пред се добри асистенции а за тоа се криви плејмејкерите никој друг