НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
очигледно некој од вас овде размислувал за тоа да летаат играчиве и забиваат од кош на кош,праат салта и им кршат зглобови на противниците,да си стиснат играчиве СУПЕР МОУД и да доживеете NFS Hot Pursuit TURBO ефект...

Очигледно е дека Коби нешо имаше краток спој во глата, па мислеше дека е негде јуни месец а не февруари.
Очигледно е исто така, дека руки - софморис натпреварот беше порпилично поинтересен за гледање од овај вчера.
Вчера наместо да бидат шлаг на тортата , успешно да го завршат добро организираниот и поприлично интересен викенд, овие се испосраја. Кај ретки беа атракците, фрлија едно 7-8 бунари ако не и појќе, промашваја положвања итн. Исто ко да гледам Пелистер - Овче Поле да играт. Убо кажа Марли, Дурант шајки коеше на табла, а Коби се исполакоми уше од првата секунда за да лапни МВП.

Што е со Коби работата бе,се излакоми за МВП уште од прва секунда,тапа работа.
Петок утакмицата беше 5 пати поинтересна!

Ќе има само кога појма немам и јас не ја догледав цела ама додека гледав Коби играше сам само за да фати МВП се гледаше од километар..

Боље да не глеате. Како некоја плеј-оф утакмица беше. Искрено руки натпреварот беше поинтересен.

Боље да не глеате. Како некоја плеј-оф утакмица беше. Искрено руки натпреварот беше поинтересен.

Секоја година бетер и бетер е.
И во право си, руки натпреварот е далеку подобар, мислам по атрактивен, а нели All Star-от е за атракција, а не за тупење.

Иако навивав за Западот ноќеска,ме разочараа,највеќе Коби Брајант и неговата лакома игра,изгледа си мислел дека се игра финалето во НБА лига,лаком гз трагедија...
Бедови тешки,се каам што останав буден...

Секоја година бетер и бетер е.
И во право си, руки натпреварот е далеку подобар, мислам по атрактивен, а нели All Star-от е за атракција, а не за тупење.
Незнам дали е заради ривалството помеѓу Мајами и Бостон на истокот, ама многу разочараа вчера. Атракција минимално, имаше дури и бааги фаули. Мене ми фалеше Шек :)

Што е со Коби работата бе,се излакоми за МВП уште од прва секунда,тапа работа.
Петок утакмицата беше 5 пати поинтересна!

Како мало дете, се тепа за топки, и имав впечаток дека им одржал некоја лекција од типот: Правете што ќе правите, ама сите топки мене има да ми ги подавате. Кој еготрип е човеков тоа чудо едно. Јас никој друг од западот не забележав освен Коби, се друго беше споредно, па и другиве како да се плашеа да не не смеат да шутнат. Ко да не е Ол Стар натпревар.
Џејмс на почеток ја зезна работата, да не шутираше како луд од неизградени позиции Истокот немаше цело време да брка негатива. Очекував повеќе да покаже Роуз, ама скроз се изгуби.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom