Доделување на Оскарите за 2010 Година

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

Кој филм оваа година ќе го освои Оскарот?

• Вкупно гласачи
    133
Bull-Shit.png

ej а ја заприметивте сцената како беше целата во око ? големот брат ве гледа и доделува награди :toe:

Ова Кингс Спич мора да е ужасно досаден филм чим зема Оксар

Епа ајде тоа е, важно јас си имам филм за гледање за утре(Winter's bone). :smir:

Да ве одпоздравам со песната која ни го потеше на паузите:

Се гледаме одгодина. :salut:

ептен е досаден брату, 2 саати ке гледаш како некој пробува да зборува поубаво...си ибало мајката...:)

Епа јбг, не сите сакаме пуцаљки или голотии. Да обрнеше внимание на дијалозите можеби немаше да ти е толку досаден :)

Енивеј, честитки за мојот фаворит што си го гласав :)

Не ги гледав туку сега читнав и типично амерички сум разочаран.
Оскари делат онака...срање манифестација, као демек мтв мјузик авордс на пософистицирано ниво :pov:

Ајде, арно е, поарно ова него Социјалната.

Се гледаме одгодина, здравје само, со Господ напред:D, и подобри филмови нормално.:)

Аууу кој има снимки од вчера по можност цела вечер да ми даде линк тука или по пп, заспав накај 4 и не догледав. Честитки за King's Speach - мојот фаворит :) Social Network колку награди зема?
пс. Ако треба ке му платам и на некој дали со кредит на мобилен дали сака на рака дали пиво само жити бога се што се дешаваше вчера некој да ми даде линк:)

Аууу кој има снимки од вчера по можност цела вечер да ми даде линк тука или по пп, заспав накај 4 и не догледав. Честитки за King's Speach - мојот фаворит :) Social Network колку награди зема?
пс. Ако треба ке му платам и на некој дали со кредит на мобилен дали сака на рака дали пиво само жити бога се што се дешаваше вчера некој да ми даде линк:)
Замунда друже, пиши: academy awards
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom