Доделување на Оскарите за 2010 Година

Кој филм оваа година ќе го освои Оскарот?

• Вкупно гласачи
    133

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433

ej а ја заприметивте сцената како беше целата во око ? големот брат ве гледа и доделува награди :toe:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ова Кингс Спич мора да е ужасно досаден филм чим зема Оксар

Hlestakov

With many cunning plans!
Член од
23 ноември 2010
Мислења
44
Поени од реакции
2
Епа ајде тоа е, важно јас си имам филм за гледање за утре(Winter's bone). :smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Да ве одпоздравам со песната која ни го потеше на паузите:

Се гледаме одгодина. :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ептен е досаден брату, 2 саати ке гледаш како некој пробува да зборува поубаво...си ибало мајката...:)
Епа јбг, не сите сакаме пуцаљки или голотии. Да обрнеше внимание на дијалозите можеби немаше да ти е толку досаден :)

Енивеј, честитки за мојот фаворит што си го гласав :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не ги гледав туку сега читнав и типично амерички сум разочаран.
Оскари делат онака...срање манифестација, као демек мтв мјузик авордс на пософистицирано ниво :pov:

I

Intex

Гостин
Ајде, арно е, поарно ова него Социјалната.

Се гледаме одгодина, здравје само, со Господ напред:D, и подобри филмови нормално.:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Аууу кој има снимки од вчера по можност цела вечер да ми даде линк тука или по пп, заспав накај 4 и не догледав. Честитки за King's Speach - мојот фаворит :) Social Network колку награди зема?
пс. Ако треба ке му платам и на некој дали со кредит на мобилен дали сака на рака дали пиво само жити бога се што се дешаваше вчера некој да ми даде линк:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Аууу кој има снимки од вчера по можност цела вечер да ми даде линк тука или по пп, заспав накај 4 и не догледав. Честитки за King's Speach - мојот фаворит :) Social Network колку награди зема?
пс. Ако треба ке му платам и на некој дали со кредит на мобилен дали сака на рака дали пиво само жити бога се што се дешаваше вчера некој да ми даде линк:)
Замунда друже, пиши: academy awards
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom