Од Нас до Вас free download link од ,,Вандализам,,
http://www19.zippyshare.com/v/81489669/file.html
Неколку зборови за ,,Вандализам,,
Снимен е на 15, 16 годишна возраст. Човекот каде што снимавме си беше народњак, али голем респект до него, пошо ни се најде МНОГУ
. Уметничкото име на El Borracho тогаш беше Ј.Ј. (Јавнијот Јунак), али тогаш ако не се лажам излезе Јован Јованов
Лириката е на El B, дел од битовите се составувани од него, некои од нет, а јас во тој период седев со прсто внос и копав цуфки ... и ги рецитирав неговите текстови
Потаки станав битмејкер и продуцент
Најчесто се срамиме да го спомниме ,,Вандализам,, бидејќи небевме способни и немавме доволно знаење за да го направиме да звучи како што сакаме, али се решивме да го ставиме на нет сепак, бидејќи можи да се забележи огромна разлика во двата проекти. Иако периодот од две и половина години е мал, сепак е доста значаен бидејќи во ,,Вандализам,, може да се осети онаа незрелост и детинство, додека во ,,Проект 22,, вејќем се наидува на зрели личности, со цврсти ставови и различни сваќања за работите што ги опкужуваат. Исто така не е и толку лошо да се слушне од каде си почнал и до каде си стасал
Се надевам дека ќе ве бендиса и ќе ве засмее кога го преслушувате како што мене ме смее
Како и да звучи, како и да биде прифатен, сепак и ,,Вандализам,, е направен од срце и е полн со искреност и љубов кон хип хоп културата.
голем поздрав
Peace