Брат, давај совет, отворен сум за секаква критика. If u have game that u wanna school me when it comes to being a hype man, i'm listening и бај д веј, можи сето подобро да биди, али периодот за спремање беше прекраток и плус после долго отсуствувајње од сцената, се губи чувството, за тоа колку треба и како треба. Како се останато, така и сценската изведба си бара вежбањеБендот профи, рецитал профи ама добацките ептен ме иритираат пеер -.-
Е деБрат, давај совет, отворен сум за секаква критика. If u have game that u wanna school me when it comes to being a hype man, i'm listening и бај д веј, можи сето подобро да биди, али периодот за спремање беше прекраток и плус после долго отсуствувајње од сцената, се губи чувството, за тоа колку треба и како треба. Како се останато, така и сценската изведба си бара вежбање
Нема што, не одат назад дечките, само напред. Прејако, само да не застануваат тука како што вика во песната. Сепак е до нив, но можат и те како да покажуваат уште и уште...Леел..пред 1/2 дена почнав да ги слушам..НАЈЈАКИ СЕЕЕЕ..посебно песните од новиот албум..навика ми станаа песните ..со нив се будам..Почит.