Спас за Македонија

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ќе те замолам најискрено да ја прекокнеш темата.
Оди таму со другарчињата и прај си муабет за тоа кој највеќе пати ја кошнал топката во гол.
Нормално дека ќе ме замолиш тоа. Најлесно е да дискредитираш некој така. Кажи дека не е дораснат на муабетот иако немаш поима колку години има и што прави во животот.

А, од друга страна збори за спасување на нацијата со играчки...

Само не ми е јасно пред кого пробуваш да ме дискредитираш? Пред самиот себе? Да си се убедиш дека си во право затоа што јас сум само копиљ што не знае што збори, а ти си силниот што ќе ни го покаже патот?

SPANDEX!!!!

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ви фали победнички менталитет.
Бевте воспитувани од вашите родители како робови такви и ќе умрете, освен ако...

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Нарко туризам! Легализирање на лесни дроги, градење петпарачки бунгалови и одморалишта по Дојран/Преспа, со малку асална промоција и иницијатива ќе станеме новата Гоа или нешто слично. Место каде што се е дозволено, вистински рај за испуштање на вишокот енергија за прикладни цени (напочеток додека се повратиме малце) после ќе се искурназиме малце кога ќе ги навлечеме сит.

Ако вакво нешто не не' опраи, не знам што може....Џонсон Мети, Џонсон Котролс и на Грујо лопатите у Бунарџик нема никад!

пс. да не зборам кога ќе се испосади цела обработлива површина со канабис и афион, кои ќе има кој да ги откупи, колку ќе ни биде раат душа од тутунари и земјоделци и све слично.
АААААААААААА ЗНАМ ЗНАМ ГО ИМАМ решението ГИЛОТИЊА најголема атракција ке бидеме во светов,секој ден по еден политичае абе ке се растуриме од пари зимајки бре луѓе
ако во овој домен збориме, прво и основно, ни треба ПРЕПОЛОВУВАЊЕ на администрацијата, па после ке видиме што да се прави...
Ќе те замолам најискрено да ја прекокнеш темата.
Оди таму со другарчињата и прај си муабет за тоа кој највеќе пати ја кошнал топката во гол.
ostaj preskakanje ovde veke ima tri UPOTREBLIVI idei. koi vo osnova se podveduvaat pod toa turizmot., sea treba samo uste malku da se poraboti za da se glancnat do kraj....a ne trebaat ni 15% od toa tvoite milijardi :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Еј кога ќе ми текне само дека Грујоно им ги качи платите и пензиите, ми се плаче, најозбилно...
Само 300 милиони евра отидоа тука и тоа на годишно ниво !

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Ви фали победнички менталитет.
Бевте воспитувани од вашите родители како робови такви и ќе умрете, освен ако...

Баш не долови со видеово ! Јуриииш кон влада !!! Долу влада !!! Смрт фашизму,слобода народу !!!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Подобра инфраструктура на сите патишта за да се намали трошокот за бензин,нафта и тако даље.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Како и ќе се намалат трошоците за поправка на автомобилите.

П

Паспарту

Гостин
На нас ни треба атракција, нешто што ќе боде очи, водниот парк е таква атракција.

Со реге музика и џанаци што рипкаат не можеме ни од далеку да постигнеме масовен туризам.

Изнесувајте издржани идеи не пишувајте само ради реда.
Во Аеродром ќе се гради Аква Парк, мисли друга идеја... :)

M

.:makedonec:.

Гостин
Наместо да извадат политичариве од нашиот буџет 700 000 000 - 800 000 000 милиони евра и да се опреми и наоружа армијата добро они ќе праат аква парк зашто ти е аква паркот кога државата ќе нема со што да ја браниш и оп грчки ќе си стане тој ќе си го заземат грците дури и без војна за некоја година ако се влоши ситуацијата и крај :pos2: :toe:

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Наместо да извадат политичариве од нашиот буџет 700 000 000 - 800 000 000 милиони евра и да се опреми и наоружа армијата добро они ќе праат аква парк зашто ти е аква паркот кога државата ќе нема со што да ја браниш и оп грчки ќе си стане тој ќе си го заземат грците дури и без војна за некоја година ако се влоши ситуацијата и крај :pos2: :toe:
Плус може и да ни го срушат аква-паркот !

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Паметњаковичу еве ти, читај и плачи

Види само со какви земји сме во друштво https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2129rank.html

181. Libya 30%

182. Equatorial Guinea 30%

183.Macedonia 33%

184.Afghanistan 35%

185.Yemen 35%

Реков и прегеска не мора да биде аква-парк.
Тие 2 милјарди може да се инвестираат во зимски рекреативни центри (ги имаме најмалце 5 освен Кожуф) едно 200 милиони за една голема фабрика за производство на органска храна, а остатокот од едно 100 милиони евра да бидат наменети за изградба за еден "помал" аква парк.

Тука ќе се отворат многу работни места.
Ќе има кај да работи братучед ти братучетка ти,твоите другари и другарки, комшијата твој кој има 30 години, а не е женет и живее со неговите, и уште многу други...

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Паметњаковичу еве ти, читај и плачи

Види само со какви земји сме во друштво https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2129rank.html

181. Libya 30%

182. Equatorial Guinea 30%

183.Macedonia 33%

184.Afghanistan 35%

185.Yemen 35%

Реков и прегеска не мора да биде аква-парк.
Тие 2 милјарди може да се инвестираат во зимски рекреативни центри (ги имаме најмалце 5 освен Кожуф) едно 200 милиони за една голема фабрика за производство на органска храна, а остаткот од едно 100 милиони евра да бидат наменети за изградба за еден "помал" аква парк.

Тука ќе се отворат многу работни места.
Ќе има кај да работи братучед ти братучетка ти,твоите другари и другарки, комшијата твој кој има 30 години, а не е женет и живее со неговите, и уште многу други...
Е, добро де, 480 милиони евра се наjaвуват тази година како заем... да видиме што ке стане.

Kajgana Shop

На врв Bottom