Кој последен-масата.

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Просто да ти се одјаде....

Кај мене не важи ова,секогаш мајка ми ја раскрева.

Pred da se zenam jasno i glasno i rekov na zenami deka jas vo mojata kuca nemozam da trpam nered.Na toa zenami luto mi rece ;sto mislis da pravis be;Pa se ce sredam bese mojot odgovor vklucuvjci ja i masata.I taka do den deneska masata e moja licna rabota i ne sakam nikoj da se cepne i naj ubavo ja cistam.

Pred da se zenam jasno i glasno i rekov na zenami deka jas vo mojata kuca nemozam da trpam nered.Na toa zenami luto mi rece ;sto mislis da pravis be;Pa se ce sredam bese mojot odgovor vklucuvjci ja i masata.I taka do den deneska masata e moja licna rabota i ne sakam nikoj da se cepne i naj ubavo ja cistam.

ааааааа да дојдеш и кај нас да ја креваш и нашата маса,и така нон-стоп се караме .. хх :)

200504280758490.HOUSEMAN.JPG
:vozbud:

Ова правило кај мене не важи. Бидејќи сум најмала дома секогаш јас ја раскревам масата. Не е фер.

ha ha ha ha mislis na zlatna papuca ne e do tolku rabotata samo sakam i jas da dadam eden pridones okolu kujnata a neznam da gotvam i nema da ti prigovara zenata kako nisto ne rabotis

--- надополнето ---

ааааааа да дојдеш и кај нас да ја креваш и нашата маса,и така нон-стоп се караме .. хх :)
za masata ti garantiram za drugo ce moras drug da angaziras

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom