прво неделно ОЛДТАЈМЕР кафе 23.01.2011 :)

• Креатор на темата Креатор на темата RCCC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 ноември 2009
Мислења
104
Поени од реакции
19
Покана до сите сопственици на готови олдтајмери и оние што сакаат да уживаат во истите од Скопје и пошироко на неделно утринко кафе, муабет и размена на искуства :)
23.01.2011 годиниа, кафе Круг, кај кружниот тек во дебармаало околу 11часот. Досега сигурни 2 возила, па ке видиме колку ке се собереме до недела :)

Кај најдовте сеа на скап бензин :pos2:

Ајде ако можам ќе дојдам ;)

ајде ајде не плачете за бензин одма, дај да се собереме еднаш па макар и да ги буткame колите до тамо :)

Хаха, штета што не сум во Ск, ќе дојдев само да гледам :)

Него да џитните некое сличе да видиме кој шо има по гаражи/визби/шпајзој, прибидејќи RCCC незнам шо возилце има, а и другарчето шо е пријавено (да неречам вториот сигурен)...

DSC01809.jpgIMG_3362.jpg еве ги двете сигурни, ајде и други да видиме :)

Мерцедесот го имам видено некаде низ нетот, баш го запомнив пошто ги нема жмигавците напред. Инаку, јас сум на заслужен одмор инаку доаѓам :) Не е проблем да се договориме со Џиш и Волкс.

фичкото е мое, а мерцедесот штом не си го видел помини да го видиш :)

Седи не спомнувај... видеата што се на место ги има правено колега мој... мора некогаш да се оди на тоа чудо, ако има заинтересирани можиме да направиме една поголема колона и најавено да одиме :) некој да не пречека таму како гости.

вие организирај те се, а тој што ги има правено видеата прашај го ке ти каже кој ке ве пречека ;)

Мислам дека ова е твоето фиќо
ImageHandler.ashx

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/269350?searchID=1090434&Idx=14

Баш би сакал да дојдам ама ногата ми е во гипс си ја скршив :)
Еве некоја слика од моето Capri mk 1

img5485o.jpg

img5480p.jpg

убаво капри, ајде да ти помине ногата па на следно да те видиме. Веке сигурни 4 коли мерцедес уште еден и мини купер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom