Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е нешто во ред со Рафа,само се влечи по терен без желба,излеа повреда некоја.

Да бе повреда, го распукаа како мало дете, па сеа повреда, признајте еднаш поштен пораз ебаго...не само да се вадите дека бил повреден или што ти знам што му било.
И да, више кејф ми напраи победата на Ферер т.е поразот на Надал отколку победата на Новак, не дека сеа нешто сеир фаќам, ама премногу се форсираше од „фановите“ , а далеку е од формата, плус што пред почетокот на турнирот беше малце „настинат“ .

Го замразих Надал педерчето за 450 евра паѓам на 1.12 коефициент, барем првио сет да го земаше ќе земаах 200 евра.
Нем да кажате оти бил повредан или некој други срања Ферер му га раскажа играта заслужена победа ак беше повредан зш не га предаде туку игра до крај...

А Џокович ќе го снајде злото со Федерер нема шо тука, Федерер не е Надал :)

Само јас си поставив прашање, јас си одговорив, ама изгледа и само јас сум задоволен, или има уште такви? :icon_lol:

Вечерва по наше време, од 03:30 играат Вознијацки - Ли На, од 04:45 Ким - Вера, а од 09:30 Ноле - Роже, така? :)

- Има, како не. Добар Ел Кондор Паса му залепи сонародникот му. ;)

- Да, тие се термините за утре.

Абе знам дека сите сакавте да изгуби,ама пак тоа беше со повреда.Не е оправдање на фановите тоа но чисто Надал ретко губи.На кој не му одговара не сисааааа.

Откако Надал испадна турниров ми испаѓа од листата на на приоритети на тв и не ми е интересно да гледам.Сам си е крив ама хејтер сум и не гледам веќе.Ке се ставам в недела да ми кажете кој победил до тогаш сум со знаме на пола копје.Неможам да го преболам поразов искрено

ај нека постира некој видео како се повреди точно????

Не е повреда него замор и како последица се укочуваат препоните едноставно преоптовареност.
Така а? Значи повреден беше и затоа изгуби? Абе марш у П..ехчево не си прави филмови го направии сам да се ареса!!
Ного педерски и непоштено од страна на Надал глумење повреда нешто цело време некој фаци неможе да прифати поштен пораз... честитки за Ферер си ја заврши работата како што треба и заслужено си победи а вие фановите на форумов ич не е битно дали ќе признаете или не Надалчо си спакува куферо :)

Не се нервирај мали :smir:
Ќе дае господ, ќе се упрае некад и Надал(ако му дозволи чичко му), па ќе биди најдобар тенисер во светот т.е со најмногу освоени гренд слемови.
Се види дека првиот посериозен тест на овој турнир не го помина, а пред тоа или се повредуваа противниците или играше со некој 3 пати послаби од него.

Добро бе така нека биде,лечисе.Се гледаше и по изразот на лицето,по разговорите со тренерот,уште од првиот сет се виде дека не оди,тој измисли повреда на 2-0 во сетови.Ама инат ако тераме ни немат крај.Затоа глеајте кој ќе победи и остајте го Рафа.

А ти педер си, па што не сакаш да гледаш жени!?:tv:

Дојди па провери:back: Не гледам жени, зошто не играат снажен тенис како мажите, едноставно неможам да гледам жениски тенис:toe:

Да бе повреда, го распукаа како мало дете, па сеа повреда, признајте еднаш поштен пораз ебаго...не само да се вадите дека бил повреден или што ти знам што му било.
И да, више кејф ми напраи победата на Ферер т.е поразот на Надал отколку победата на Новак, не дека сеа нешто сеир фаќам, ама премногу се форсираше од „фановите“ , а далеку е од формата, плус што пред почетокот на турнирот беше малце „настинат“ .

Го замразих Надал педерчето за 450 евра паѓам на 1.12 коефициент, барем првио сет да го земаше ќе земаах 200 евра.
Нем да кажате оти бил повредан или некој други срања Ферер му га раскажа играта заслужена победа ак беше повредан зш не га предаде туку игра до крај...

А Џокович ќе го снајде злото со Федерер нема шо тука, Федерер не е Надал :)

Така а? Значи повреден беше и затоа изгуби? Абе марш у П..ехчево не си прави филмови го направии сам да се ареса!!
Ного педерски и непоштено од страна на Надал глумење повреда нешто цело време некој фаци неможе да прифати поштен пораз... честитки за Ферер си ја заврши работата како што треба и заслужено си победи а вие фановите на форумов ич не е битно дали ќе признаете или не Надалчо си спакува куферо :)

Што зборите бе ?!?!?! Смирете се малку.
Дали го гледавте натпреварот ?
Досега Надал не загуби сет, играше фантастично, ако бил заморен по вашо и минатиот меч ке го изиграше послабо, а на Чилиќ го пресера. А сега кога дојде, што се случу уште 3тиот гејм се повреди, прочитав дека препоните се маките, и баш левата нога, ке приметеше ако гледаше и ако говориш како што треба.
Значи според твоја логика од 3тиот гејм Надал глумеше се до 3 сета цели да изигра? Не се глупирај вака молам те, ке ти се смејат.

Радувајте се, го нема Надал , ке имат шанси да освојат вашите фаворити.
Поздрав.
Расчачкај малку низ нет, имаш пресконференција, па прочити види, а не да се брукате тука. !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom