Формула 1 Сезона 2011

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Да се мочам во програмите што ги имаме
Телевизија да неможеш да пуштеш од тие Турси и Индиски серии :tapp::tapp:

Еми чаре сеа?Кај ќе гледаме?

фадсафсдгсадјкбнфкандкјаснфдксанфцксдхгл.сфд,мбејкг. ц.,шаа цњлччалкчссдлк дслкдсклдлдслччсдчлсдпчќсџчќч/пфдсдфб дјгвбфдјвбгкехфклнфдвкјхдфнвкјхнфдскјвхдфинв
Да ти ебам и телевизија и се куртонски телевизии. Па не даваш премиер лига не даваш формула се да ви ебам бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Мора некако да откупи некој телевизијља овие А1 немаат ни еден спорт да ги ебам, сител исто.
Неможам да пишувам преку кур садчкјхсфкгхдф

Да се мочам во програмите што ги имаме
Телевизија да неможеш да пуштеш од тие Турси и Индиски серии :tapp::tapp:

Еми чаре сеа?Кај ќе гледаме?

фадсафсдгсадјкбнфкандкјаснфдксанфцксдхгл.сфд,мбејкг. ц.,шаа цњлччалкчссдлк дслкдсклдлдслччсдчлсдпчќсџчќч/пфдсдфб дјгвбфдјвбгкехфклнфдвкјхдфнвкјхнфдскјвхдфинв
Да ти ебам и телевизија и се куртонски телевизии. Па не даваш премиер лига не даваш формула се да ви ебам бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Мора некако да откупи некој телевизијља овие А1 немаат ни еден спорт да ги ебам, сител исто.
Неможам да пишувам преку кур садчкјхсфкгхдф
http://www.mtv.com.mk/MK/programa/nedela.aspx
Телевизија СМРТ ги откупи правата за пренос. :)

Хахахахаа .. Овие ми беа последна дупка на шупелката !!! Оооу мај .. Ќе има циркуси ! :pos2:

Што е тука е, ќе поарно СМРТ :) , отколку у 7.00 со ожарени очи да бараме стримови по нет.

Ајде, чир ап .. Сезоната е спасена !! :pos::pos::pos:

OMG:pos::pos::pos::pos::pos:
Е ова ќе биде EPIC...едвај чекам да видам кој ќе коментира!:tv:

Уште да им беше во ред сајтот, се ќе беше таман..ама овака :/

Иначе ако е вистина баш добра работа направиле...НБА, Ф1, доволно гледачи ќе привлечат :)

Уште да им беше во ред сајтот, се ќе беше таман..ама овака :/

Иначе ако е вистина баш добра работа направиле...НБА, Ф1, доволно гледачи ќе привлечат :)

Го оправија сајтот,сеа отвара.

Само многу рано бе трката :icon_bigg

Нашата МРТ ќе врши пренос за Македонија :))).....најверојатно коментатор Миленко :)

^ Што бара сеа Миленко на МТВ !?

Ја мислам дека Чупески ќе коментира... тој што коментира НБА. Али не би било лошо да го земат оној што на времето коментираше, Александар чинам се викаше...

Ја мислам дека Чупески ќе коментира... тој што коментира НБА. Али не би било лошо да го земат оној што на времето коментираше, Александар чинам се викаше...

Е тек ако го земат тој Александар Табаковски ќе свршат работа. Најодвратниот коментатор. И Миленко не ми остави некој посебен впечаток, а за тој од Алфа не сакамни моабет да правам. Треба некој што стварно го разбира и сака овој спорт.

oooo сМРТ ќе врши преноси :) значи ми го разубавија денот...
Миленко да коментира ми личи реално пошо Миленко>власта наша>телевиија сМРТ

--- надополнето ---

Е тек ако го земат тој Александар Табаковски ќе свршат работа. Најодвратниот коментатор. И Миленко не ми остави некој посебен впечаток, а за тој од Алфа не сакамни моабет да правам. Треба некој што стварно го разбира и сака овој спорт.
Тој од алфа секој втор збор му беше:
Хамилто во сендвич помеѓу Алонсо и МАса
Фетел во сендвич помеѓу Хамилто и Батон...

така се шпекулира на СПОРТ ДЕНЕС на ФБ

Томиќ и Миленко ќе коментираат :pos:

Поарно Калински или Чупески на МТВ, отколку Игорче на Сител :)
Ама Миленко е поим за коментатори кога е Формула во прашање. Табаковски ни до колена не му е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom