- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Ваква комедија одамна немав гледано ...
Сериозно, сигурно му е трет или четврт пат. Монопол држи човеков!Ни сам не брои више, нема толку прсти на рацете
руситее повеќе разбираат македонски од англискиВо песнава се спомиња Македонец... значи сепак има нешто добро во песнава. Али сеа овие од Гејлада коа ќе ни рипнат. Мислам дека треба да се преведе на англиски (ако може) пошо странциве од пеење ни п нема да видат, барем текст да разберат
Па ако е максимум 12 поени, ондак имало 60-тина луѓе во жири ако добил Влатко толку поениШто има врска колку луѓе има жирито, поени се тоа, не гласови...
Којзнае дали останал некој буден во публика. А другиве културни, несакаат да ги разбудат останатитеСпоред неофицијални извори,од наредна година Евровизија ќе се вика Јовановизија или Џеј-Џеј визија.
На публикава од што им се одеше дома,заборавија да викаат''УУУУаааааааааааААААа''ко секоја година.Ја нарушија традицијата јеботе.
Јасно ми е де, ама откај ги ископаа е зборот Транспарентно гласање машалаШто има врска колку луѓе има жирито, поени се тоа, не гласови...
подобро вака отколку да читаше секој член на жирито поединечно, немаше оскари да има уште чашуле ќе читаше...Јасно ми е де, ама откај ги ископаа е зборот Транспарентно гласање машала
Кога побрзо успеаа да ја стават песнава на ју туб. Не знам зошто толку се брзале!
Па дека не плаќаме, затоа е вакаИ после да плаќаме радиодифузна такса?Зашто бе?Не се работи за немање пари, се работи за неспособност.Снобови работат во мтв и незаинтересиран народ.Се е преку врски.Зашто да плаќам?Некој да си го полни џебот а ние пак не гледаме ништо асално од нив.Нека ми укинат телевизија не ми треба ич....