Македонски избор за Евровизија 2011

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Диџеј диџеј Оксиџен стана Пи Диди у државава. Која иронија...

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Во песнава се спомиња Македонец... значи сепак има нешто добро во песнава. Али сеа овие од Гејлада коа ќе ни рипнат. Мислам дека треба да се преведе на англиски (ако може) пошо странциве од пеење ни п нема да видат, барем текст да разберат
руситее повеќе разбираат македонски од англиски

В

Вори

Гостин
Јас бев за Денис Екс и Иван Јованов.Добра им беше песната:''Ја сум коцкарот,а ти си копилe''

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
изјава на вечерта откога настапија на амртин србиновски - боље 7 ена у будва него 4 дена у диселдорф :) што значи дека и он и сите знаеле кој ќе победи

као што напишав пред да почне секоја година однапред се знае победникот, оваа година да нема свирење п ожири тактички одиграа и никој не знае кој како гласал, немаше странски тв куќи, и тоа е тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Што има врска колку луѓе има жирито, поени се тоа, не гласови...
Па ако е максимум 12 поени, ондак имало 60-тина луѓе во жири ако добил Влатко толку поени :pos:

Според неофицијални извори,од наредна година Евровизија ќе се вика Јовановизија или Џеј-Џеј визија.

На публикава од што им се одеше дома,заборавија да викаат''УУУУаааааааааааААААа''ко секоја година.Ја нарушија традицијата јеботе.
Којзнае дали останал некој буден во публика. А другиве културни, несакаат да ги разбудат останатите :pos:
После вакво тешко пореметување, МТВ ќе треба на сите што купиле карти да им овозможи една недела во одмор на Хаваите:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што има врска колку луѓе има жирито, поени се тоа, не гласови...
Јасно ми е де, ама откај ги ископаа е зборот :pos: Транспарентно гласање машала :pos:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ова Гвујо го намести.....се вртиме према Русија......они него клоци ке му маваат во Вашингтон?????? е сега ке видат :)
Има уште 2 заебанции...
1 во песмата : Јас Македонец ..... Охи Македонец вето ,не мозе...
2 Ако ги вратат визите има шанса да не спасат од брукава, и да не му дадат виза...

Понаместено од ова здравје, реално само од петелот беше подобар ,и тука не е сигурно...

С

сашенко

Гостин
Страхотно
Да се направи филм за овогодинешниот избор за песна за евровизија на македонија мислам дека оскар ке добиеме...Море сапуница можат да направат

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Јасно ми е де, ама откај ги ископаа е зборот :pos: Транспарентно гласање машала :pos:
подобро вака отколку да читаше секој член на жирито поединечно, немаше оскари да има уште чашуле ќе читаше...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога побрзо успеаа да ја стават песнава на ју туб. Не знам зошто толку се брзале! :pos:

Како и да е, јас лично му посакувам среќа иако знаев дека ќе тепа, сепак ја претставува државата, па нека му е со среќа!

С

сашенко

Гостин
И после да плаќаме радиодифузна такса?Зашто бе?Не се работи за немање пари, се работи за неспособност.Снобови работат во мтв и незаинтересиран народ.Се е преку врски.Зашто да плаќам?Некој да си го полни џебот а ние пак не гледаме ништо асално од нив.Нека ми укинат телевизија не ми треба ич....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Колку само нема глас јадниот....

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
И после да плаќаме радиодифузна такса?Зашто бе?Не се работи за немање пари, се работи за неспособност.Снобови работат во мтв и незаинтересиран народ.Се е преку врски.Зашто да плаќам?Некој да си го полни џебот а ние пак не гледаме ништо асално од нив.Нека ми укинат телевизија не ми треба ич....
Па дека не плаќаме, затоа е вака

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom