Кај кого се падна паричката?

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.354
ма налет и паричка и све! Си се падна у Господ вчера шо се падна, денес некоја лепиња мајка ми купила, тие да ти акнале паричка и во неа. Гризам глеам тврдо, гризам појако заб ќе искршев, пљукам тоа кога гледам денар :\

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Таман си викам ова година е моја година,паричката кај мене ќе се падне.Бев 100 % убеден дека ќе е у мене и таап кршаме лепче друго-трето мама ја вади паричката. :toe: Па ајде нека и е среќна Новата Година :)

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Кај мајка ми.. ајде ако не ќе почекаме, во наредниве дваесеттина години можит ќе ми се паднит...:)

A

Antigona

Гостин
Кај мене се падна ...Очекувам годинава дупло повеќе секс од минатата година.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Конечно кај мене. Последниве 7 - 8 години, ова ми е само втор пат да ми се падне. Не ме сака баш најмногу парата, ама ете да се надеваме дека годинава ќе биде бериќетна на сите полиња :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Во мене сигурно не. :)
Се падна во Господ, а во од кога сум роден само лани ми падна мене и да видиш феноменална ми беше годината. Има нешто. :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Западниов дел на Василица ставаме паричка. ај за една недела, здравје, ќе видиме кај ќе се падне :)
инаку лани кај мене беше и не приметив нешто посебно да имав среќа од други години :toe:
в’тевме, в’тевме 5-6 мин тоа погачата и паричката се падна не кај мене туку кај.....................куќата :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.843
Паричката за Василица кај мене, две години по ред :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom