Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
Лу знаеш дека границава за крај на невиноста е драстоќно намален? :)))

Ае знам јас многу добро за границите, само што друг е овде муабетот, и башка не ми е својствено, или јас сум доста постара од момчево а Скај ? :)

Муабетов испадна - он си знаел дека ќе си ја клецне, само да се пофали на форумов дека баш таму ќе го напрај тоа :tapp:

Само многу апсурдна ви е вистинава, сексот бил неморален а тој е единствениот начин за да се создаде човечко суштество! Значи чинот на создавање на човек, е грешен? Што има грешно во сексот? И што е вашата дефиниција за грев?
Чинот на секс-коитус не е грев,онда како би се размножувале нели,ама темава-дечково сакал женската во манастир да си ја носи и да се маваат-мислам не држи место.Колку толку,треба да се почитуваат некои правила на нашава религија.Има иљадници места кај што може да отидат а он сака во манастир :toe:

Викаат дека не е убаво жсекс да имаш во соба која има икони. Ваљда сигурно ова е повеќе од не убаво.

Само конаците незнам...Тие се дел од светиот имот али не се свето место. За лапање не е проблем али за повеќе од тоа - не би требало да е добро...

Не е добро во манастир, така е...гревота е за монасине кои се обидуваат да апстинираат ради лажни идеологии...

Јас само сакам да споделам една дешавка од пред 15 години. Ова што ќе го поделам со колегата форумџија не е поврзано со „клецање“ во манастир, но заедничкото за двете е богохулењето.

На 29. август 1996. год., гром удри во дворот на Црквата Св. Богородица, во Берово.

Колку и да се сака, кога станува збор за овој народен собир, тешко се заборава 29 август 1996 година. Тогаш, поради постите што паѓаа ден пред тоа, празникот беше поместен за еден ден, бидејќи е практика да се служи мрсна храна. Но, тогаш се случи голема трагедија. Од удар на гром за време на ручекот загинаа девет лица, а педесетина беа повредени. Луѓето почнаа да раскажуваат дека трагедијата се случила како резултат на промената на датумот, дека тоа било знак од Господ Бог дека не се согласувал со такво нешто. Во Берово постои и мислење дека овој чин не смее да се нарекува курбан, бидејќи тоа било израз на една друга, нехристијанска вера.

И да ти кажам дека, ако манастирот го чуваат монаси, тоа не значи дека тие луѓе немаат поим дека на светов има и луѓе `ко тебе и девојчето твое. :smir:

Муабетов испадна - он си знаел дека ќе си ја клецне, само да се пофали на форумов дека баш таму ќе го напрај тоа :tapp:

:pos: :pos: :pos:

Џабе... Ваљда не мисли дека е фаца сеа...

Инаку, чисто од култура - глупо е да се прај ова!

мене не ми е глупо ,баш е cool ,барем тоа е нормално за "мојата култура" .pravilo br 1 :deka i da go napravam ,ubavo da ni e .:vozbud:

@HITCH суеверието е лоша работа.

А на темава што да кажам... ве поздрави брат ви Мерлин Менсон.(премногу е одвратен да му постирам слика тука)

@HITCH суеверието е лоша работа.

А на темава што да кажам... ве поздрави брат ви Мерлин Менсон.(премногу е одвратен да му постирам слика тука)

Фала за поздравот...кога се видовте?

images

мене не ми е глупо ,баш е cool ,барем тоа е нормално за "мојата култура" .pravilo br 1 :deka i da go napravam ,ubavo da ni e .:vozbud:
Нека ви биде убаво на двајцата, тоа не е никаков проблем. Не за џабе го правите тоа... Ама сепак, не мора твојата култура да се користи за да се пофалиме пред народот колку тоа сме сите јебозовни и фраери... Озбилно, тапа се сите sex-related фалења.

Друго е темата да беше прашање или дилема... Вака, фалење - стварно е тапа.

Нека ви биде убаво на двајцата, тоа не е никаков проблем. Не за џабе го правите тоа... Ама сепак, не мора твојата култура да се користи за да се пофалиме пред народот колку тоа сме сите јебозовни и фраери... Озбилно, тапа се сите sex-related фалења.

Друго е темата да беше прашање или дилема... Вака, фалење - стварно е тапа.

друже нема тука фалби.малиов пита дали е ок такви работи там да се праат и ја му викам why not? јас не го ни познавам ама ако сакат ,зашо не ?јас да сум на негово место не се ни мислам .

друже нема тука фалби.малиов пита дали е ок такви работи там да се праат и ја му викам why not? јас не го ни познавам ама ако сакат ,зашо не ?јас да сум на негово место не се ни мислам .
Мене муабетот прееска со првиот пост друго ми беше...
Типот прашува, а уствари знае што ќе прај.
Ако тоа не е фалба, не знам што е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom