|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 906
Имам неколку прашањаЕ сеа, додај на неа плин 800 евра атестиран , тоа се 4300 евра + 200 евра за тоа што има нови бандажи, гуми, и нов акумулатор и некој ситници подновени.
Колата НЕ Е ТАКСИ ВОЗЕНА, значи ја купив и јас половна, и тоа увезена од словенија, ко ја зедов беше 20.000 км извозена,со неа имаме возено скоро низ цел балкан и нормално се лупаат километри бе човече, од кола не сме излезени никој.
Па сеа, ако не те бендисува можиш да кажиш оти не ти чини, вака ми туркаш рејтинг на возилото можи некој ќе сака да ја купи
1) Колата си ја купил со 20 000км фарбана бело однадвор?
2) Колку години ја имаш ти?
Вредноста на колата се одредува кога муштеријата ти доаѓа и те прашува за твоето возило и го испитува. Јас тоа го правам. Од каде знаеш дека не сум потенцијален муштерија, па сум ти намалувал рејтинг?!
Друга работа, плинот ми го наплаќаш како нов? Бандашите како нови? Супер. Ајде вака. Извади го плинот, извади ги тркалата, ќе си купам ганц нови. Секој дел што се става си има соодветна амортизација по одредена употреба. Ако си го ставил плинот пред некој месец, тогаш ОК, ќе рачунаме како нов, ама очигледно не е таква ситуацијата.