Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
честито титула луѓе

конечно да здивнеме и ние малку

ајде догодина и на ЛШ

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
MILAN - In a telephone conversation with Milan mayoress Letizia Moratti, this morning Adriano Galliani assured that the Rossonero club would pay reparations for the damage to Mimmo Paladino's salt statue in front of the Royal Palace of Milan, caused by last night's Scudetto celebrations.

лом направиле будаливе :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
и така, живците се тенчеа и се кинеа долго време, ама на крај се си дојде на место ко што треба да биде. Милан е пак со трофеј и тоа е природен ред на работите.

пс еве ви линк да си ја симне кој сака прославата од вчера.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Почнуваме нов циклус на врвот! Milan is All In!

Вчера бев најсреќното копиле на планетава земја! Си ја нарачувам маичката денес :)

Слики и клипови се што имате а што не е ставено веќе давајте...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Во 01:31 часот ноќеска, Кака испратил SMS порака до Галијани со зборовите: „Докторе, честитки. Ние сме шампионите на Италија. На тоа Галијани со полни емоции прокоментирал „За Кака би направил се“.

Извор: Бугарскиот фен сајт...

P

PewDiePie

Гостин
^ Ибра на сликана ми е класичен "Кафано,ти му узе душу!" момент. :icon_lol:

Дефинитивно сезонава ја одбележаа Ибра,неверојатниот напредок на Абате и Галијани со неговата генијална трансфер политика.
Силва прерасна во најдобар дефанзивец во светот покрај Неста,исто така Абате посебно му се заблагодарил на Неста,човекот е цар јебо те како виното е,се подобар со годините штета што телото веќе не го слуша. Сега треба со ладна глава Галијани на сите да им пристапи за продолжувањето на договорите,Берлускони вети нови подароци Летово,да се надеваме дека ќе си стои на зборот,нешто спомнал како ни се погодиле трансферите од Јужна Америка,мислејќи на Пато и Силва така да веројатно ќе достават понуда за Гансо,заедно со Таиво и Мексес би требало да биде одлично трансфр Лето,и се разбира еден копач и еден техничар ако си оди Пирло. Тој па,некако како да не можеше да му се препушти на славјето скроз,се ми мириса дека ќе си оди,Гатузо изјавил дека добил многу сериозна понуда (ваљда од Русија) и не знае дали ќе биде тука и другата сезона,Кака му пратил порака на Галијани:"Ние сме шампиони на Италија" у пичку матер да иде,знам дека ништо добро нема да има од неговото враќање ама од камен да си срце ти затрепери после таква порака.

Фала му и на Берлускони што конечно се освести малце,и да се надеваме дека ќе продолжи да ни носи шампиони.

ФОРЦА МИЛАН.

М

Мартин`

Гостин
Вчера бев најсреќното копиле на планетава земја! Си ја нарачувам маичката денес :)
Сам ќе ја нарачуваш или ?

Дека до сега 5 души од форумов сме собрани заинтересирани да ја порачаме на една сметка, оти за достава до Македонија е 38 евра па вака тие 38 ќе ги поделиме на повеќе. А ја може и некои други работи да порачам плус на таа сметка ..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Па људи мои, го видовме Алегри како се смее , анбилвбл.

Ја мислев дека типов нема мускулатура и моторика на лицето да направи такво движење :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дечки со закаснување да ви ја честитам титулата годинава, можам да речам сосема заслужено, бевте најконстантни цела сезона!
Уживајте:smir:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^
Јас ке нарачам 3 со уште двајца другари сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom