Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
И не правете комбинации без Гатузо во средина шта ве моља :)

Идеме да ги испрскаме братучедките дрско осеќам...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
УТРЕШНОТО ДЕРБИ ПОМЕЃУ Интер и Милан нема да се одигра поради лошите ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ во Милано !

:baeh:априлилилилилилилилилилил

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Сега сите не заеба, од фан клубот па и пошироко...

Не си не заебал, априлилилилииили :icon_lol:

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Среќно утре...Торино навива за вас :helou:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Повикани играчи
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Pato, Robinho.

Повредени: Bonera, Jankulovski, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Пирло и Инзаги не се повикани :( Но добро е Замбрата на местото од Антонини.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Повикани играчи
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Pato, Robinho.

Повредени: Bonera, Jankulovski, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
PIRLO???

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ги нема Пирло и Инзаги.. ваљда уште не са 100% фит

Веројатен состав

Абијати
Абате - Неста - Силва - Замброта/Антонини (Алегри уште има дилема рече на пресот)
Гатузо - Сидорф - Фламиин
Боатенг
Пато - Робињо

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Алегри има дилеми и за левата бековска позиција, и за средината. Мене тоа што ме интересира е дали ќе се одлучи Боатенг и Робињо да ги игра како крила, само тоа би било голема промена, останатото тука некаде. Инаку ми се свиѓаше изјавата од еден играч, не ми текнува точно кој, нешто во стилот : “Се што треба ние да направиме е да излеземе на теренот и да им покажеме на Интер дека Милан ја заслужува титулата“. Нормално дека ова значи победа :), но кога е вака кажано некако удира повеќе на самодоверба и морал.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170

Веројатен состав

Абијати
Абате - Неста - Силва - Замброта/Антонини (Алегри уште има дилема рече на пресот)
Боатенг
Пато - Робињо
Ова е во Моменов д бест, не се секирајте за Пирло и Пипо ке се придрузат заедно со Ибра за со Фиорентина, со Интер сега им е последна шанса на некои играци дали ке ги биде или ке се стават на трансвер листа.
Мислам дека составот е ок подвижна средина нешто налик на таа во Лондон само без Јанко и Ибра ,ако се секавате таму ја добивме средината со Сифорф и Боатенг,само Напагачите да имат повеке срека.
Ако биде се ОК моза да се стаа замени Касано,Емануелсон и Бомел третиот ако дај боже водиме добро.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
аман Пирло више преку к.

ееее . добро е ова за нас :) Ето се повредил на тренинг :)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Абе Алегри имај малку муда и стај го на клупа дрвоно Фламини, чоеков јер да беше повреден али утакмиците кои ги изигра после повредата, а и пред тоа му беа тиња. Ја пре би го пуштил Емануелсон не е лош ни во напад ни во одбрана, брзо ќе затвора ако Антекурела напраи некој кикс а ништо чудно да се деси такво нешто, и во напад ќе ја движи побрзо топката со Боатенг и ќе имаме секогаш плус играч зашто и Бињо и Пато знаат да повлечат по 2-3ца. Паметно му е тоа со Сидорф али само до 60-70мин, а после сите ќе го пцуеме така да очекувајте измена со Ван Бомел безразлика каков и да е резултатот. Ајде останаа уште 24h пред утакмица и со малку среќа и добра игра идеме на +5 :)

--- надополнето ---

аман Пирло више преку к.

ееее . добро е ова за нас :) Ето се повредил на тренинг :)
Ова априлилили е или има нешо вистина?
Бтв нешто слушнав дека педерчето немало на клупа да биде од почит спрема Милан, али не ми се верува денес можам се да слушнам 1ви април е

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Инаку ми се свиѓаше изјавата од еден играч, не ми текнува точно кој, нешто во стилот : “Се што треба ние да направиме е да излеземе на теренот и да им покажеме на Интер дека Милан ја заслужува титулата“.
Вили Вонка :)

Веројатен состав

Абијати
Боатенг
Пато - Робињо
Леле овој Фламини ееј неможам да го гледам веќе..

Ја сум за:
----------------Абијати---------------------
Абате-----Неста---Силва-----Замброта-----
-----Гатузо---Бомел*---Емануелсон--------
----------------Боатенг---------------------
---------Робињо----------------------------
-----------------------Пато------------------

* Сидорф некако не ми е при ќејф за оваа позиција..

Грешка ќе направи Алегри ако излезе со таква средина Фламини, Гатузо и Сидорф премногу хендикепирано ми изгледа... Повторно изгледа како да сака да се брани. Едно треба да научи дека не е веќе тренер на Кајљари Сасуeло.. што е причината што нон стоп форсира таква деструктивна варијанта незнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom