Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повикани играчи
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Pato, Robinho.
Повредени: Bonera, Jankulovski, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Ова е во Моменов д бест, не се секирајте за Пирло и Пипо ке се придрузат заедно со Ибра за со Фиорентина, со Интер сега им е последна шанса на некои играци дали ке ги биде или ке се стават на трансвер листа.Ги нема Пирло и Инзаги.. ваљда уште не са 100% фит
Веројатен состав
Абијати
Абате - Неста - Силва - Замброта/Антонини (Алегри уште има дилема рече на пресот)
Гатузо - Сидорф - Фламиин
Боатенг
Пато - Робињо
Ова априлилили е или има нешо вистина?аман Пирло више преку к.
ееее . добро е ова за насЕто се повредил на тренинг
![]()
Вили ВонкаИнаку ми се свиѓаше изјавата од еден играч, не ми текнува точно кој, нешто во стилот : “Се што треба ние да направиме е да излеземе на теренот и да им покажеме на Интер дека Милан ја заслужува титулата“.
Леле овој Фламини ееј неможам да го гледам веќе..Ги нема Пирло и Инзаги.. ваљда уште не са 100% фит
Веројатен состав
Абијати
Абате - Неста - Силва - Замброта/Антонини (Алегри уште има дилема рече на пресот)
Гатузо - Сидорф - Фламиин
Боатенг
Пато - Робињо