Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Шо сака нека праи Алегри али и ако утре ми почне со три ебани деструктивци ке го изгасам телевизорот и нема да глеам.

P

PewDiePie

Гостин
Стари се бе веќе нашите,не е за изненадување не слуша телото веќе :toe:,а што е најтрагично више им стануваат хронични повредиве.
Неста две години веќе го ебе рамото/грбот,Пирло кај 3 сезони е вон форма уште и коленото го прееба сезонава,2 пати се обидува да се врати на терен 2 пати се доповредува,Амброзини и тој си еба мамата 2 месеци,Пипо и тој солидно се сјеба,Гатузо и Сидорф ај првиов за воља на вистината беше во добра форма пред да се повреди сега тоа што гледав малку со Џенова ми се виде спор и здебелен,а Сидорф ко времето е ако му се погоди денот ќе изигра ама поголеми се шансите да не му се погоди.

И сите овие се пред истек на договор,Галијани треба доооооооброооо да размисли околу нивното обновување.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Како што читам по интернетов не е на арно работата со Пирло.Се очекува подолг период да отсуствува најверојатно 6 недели ...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Значи Пирло нек си ебе матер веќе...јас да сум у Јуни го бркам од тим и нека се префрли директно у болница нека игра...боље нека се земе адекватна замена за него отколку пола сезона да го чекаме да се врати во игра...преку к.. веќе.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
“Dr. Gianluca Melega, announces that tests conducted this afternoon for the player Andrea Pirlo confirm a diagnosis of second-degree strain in the medial collateral ligament in his right knee. Recovery time is estimated at six weeks.
баш ме интересира што среден ред ќе форсира Алегри, а за со Тотенхем ќе биде заебано... бомел и емануелсон неможе да играат, додека амброзини, пирло и боатенг се повредени...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Шо сака нека праи Алегри али и ако утре ми почне со три ебани деструктивци ке го изгасам телевизорот и нема да глеам.
Ке го накршиш.

Не бидете песимисти,Парма треба да ја тепаме и со Јанкуловски у среден ред.Очекувам една фина победа од најмалку 2 разлика.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ке го накршиш.

Не бидете песимисти,Парма треба да ја тепаме и со Јанкуловски у среден ред.Очекувам една фина победа од најмалку 2 разлика.
Камо среќа да беше се така розево .... :smir:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
баш ме интересира што среден ред ќе форсира Алегри, а за со Тотенхем ќе биде заебано... бомел и емануелсон неможе да играат, додека амброзини, пирло и боатенг се повредени...
Боатенг не биде спремен со Тотенхем,тука се Фламини,Сидорф и Гатузо ака да ке закрпиме некако средина.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Камо среќа да беше се така розево .... :smir:
Многу сте чудни бе,шо луѓе ке бевте.Лани беше розево,годинава е се црно.Неможам да ве разберам.
Ајде кој сака да се клади дека со два разлика ке ги згрбачиме?Две нерешени и одма гаќите ви се напунија ебаве тоа буљашите.Па ова е Милан бе,не е заебанција.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
6 недели стоп за Пирло... немогуче..ова може многу да не чини за Скудетото !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не губите надеж пошто Пирло се повреди со Тотенхем се враќа Боатенг после тоа Амброзини заедно со Фламини ќе се мине некако важен натпревар е утре Парма има добри инвидуалци но мислам дека мора да ги тепаме нема простор за кикс.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не губите надеж пошто Пирло се повреди со Тотенхем се враќа Боатенг после тоа Амброзини заедно со Фламини ќе се мине некако важен натпревар е утре Парма има добри инвидуалци но мислам дека мора да ги тепаме нема простор за кикс.
ако недај боже изгубиме утре да дај господ Боки 13 жените да им го еби на нашиве ......

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.238
Значи Пирло нек си ебе матер веќе...јас да сум у Јуни го бркам од тим и нека се префрли директно у болница нека игра...боље нека се земе адекватна замена за него отколку пола сезона да го чекаме да се врати во игра...преку к.. веќе.
:tapp:
Многу глуп пост. Извини вака.
Немој Синдикат да ти го прочитат.
Аман. За Пирло, шо не ќе слушнит чоек. За најакиот фудбалер на планетава еден росоњер се избрука во две реченици. Оф... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom