Ф
ФорцаМилан
Гостин
Шо сака нека праи Алегри али и ако утре ми почне со три ебани деструктивци ке го изгасам телевизорот и нема да глеам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бонера не игра ! Јухуху
Тепамо миљон посто !![]()
“Dr. Gianluca Melega, announces that tests conducted this afternoon for the player Andrea Pirlo confirm a diagnosis of second-degree strain in the medial collateral ligament in his right knee. Recovery time is estimated at six weeks.”
Ке го накршиш.Шо сака нека праи Алегри али и ако утре ми почне со три ебани деструктивци ке го изгасам телевизорот и нема да глеам.
Ке го накршиш.
Не бидете песимисти,Парма треба да ја тепаме и со Јанкуловски у среден ред.Очекувам една фина победа од најмалку 2 разлика.
баш ме интересира што среден ред ќе форсира Алегри, а за со Тотенхем ќе биде заебано... бомел и емануелсон неможе да играат, додека амброзини, пирло и боатенг се повредени...
Многу сте чудни бе,шо луѓе ке бевте.Лани беше розево,годинава е се црно.Неможам да ве разберам.Камо среќа да беше се така розево .... :smir:
Не губите надеж пошто Пирло се повреди со Тотенхем се враќа Боатенг после тоа Амброзини заедно со Фламини ќе се мине некако важен натпревар е утре Парма има добри инвидуалци но мислам дека мора да ги тепаме нема простор за кикс.
Значи Пирло нек си ебе матер веќе...јас да сум у Јуни го бркам од тим и нека се префрли директно у болница нека игра...боље нека се земе адекватна замена за него отколку пола сезона да го чекаме да се врати во игра...преку к.. веќе.