Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
179495_1688849752444_1573714388_1512840_3515854_n.jpg

164575_181639371875663_119731624733105_408876_5312452_n.jpg

Стигна потврда и од Шпанија дека Милан и Еспањол се договориле за играчот,се работи за сума од 4 милиони евра.

Играчов го немам гледано,останува само да дојде и да видиме како ке игра.

Ако некој го има пратено од овие што пратат шпанска лига нека пише нешто за него.

И конечно со мирна душа ке можеме да гледаме Милан,без Антонини и Бонера.

Фала ви Галијани и Берлускони. :back:

Ај честито нов играч уште в сабота да заигра, (во последно време пола постови ни се честито нов играч:pos:)
Стварно Галијани е ѕвер.:)
ПС Следува најтешкото - медицинските тестови :pos:

Од кога ја отвори ПЕЈО темава глава не кренавме од трансфери :tv:

Ја сум за Пејо да ја отвори и следната :) хахаха :pos:

Епа ајде и од мене честитки за овај Дидак. На спортските вести на алфа го кажаја кај што дава центаршут и од 40-на метри точно на глава му ја наместии на тој напаѓачот :).
Инаку и јас сум за Пејо да ја отвори и следната тема :)

Значи Милан веќе скоро потпиша со тој Дидац Вила (како и да се изговара), а Алегри излегува со изјава од пред неколку минути дека е во потрага по лев бек и листата е оваа : Criscito, Nagatomo, Didac Vila, Jose Enrique. Дали планира плус некој да донесе покрај овој Вила или сеуште не е сигурен дека ќе го земат па во случај да не успеат со него ќе се обидат со другиве што се наведени.

Значи Милан веќе скоро потпиша со тој Дидац Вила (како и да се изговара), а Алегри излегува со изјава од пред неколку минути дека е во потрага по лев бек и листата е оваа : Criscito, Nagatomo, Didac Vila, Jose Enrique. Дали планира плус некој да донесе покрај овој Вила или сеуште не е сигурен дека ќе го земат па во случај да не успеат со него ќе се обидат со другиве што се наведени.

Он излегол од театар ко што сфатив,а Галијани си е у Шпанија па изглеа уште не знае дека е договорен шпанецов.

Абе Алегри се успал нешто, Галијани си ја врши работата плус на википедија пишува дека е наш.:pos:

Глеал Снежана и 7-те џуџиња во театар и не го слушнал Галијани коа му ѕвонел :)

И тој ко Берлу, можи ја бендисал Снежана па заборавил и мобилен и курци и палци, сега ќе се срами со изјавите.:)

Ајде миланези добра ноќ, кога ќе станам сабајле сакам да видам дека е официално ова со шпанецов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom